A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca se hotaraste perioada, o sa pot si eu confirma daca vin. Cazare am...
    GL-22-TOF

Comment

1-valeriu ciprian-2 camere duble perioada indiferent
      2 - lupulucian - 1 camera dubla 11-12 octombrie
      3 - gl_mmm - 1 camera dubla perioada indifernt
      4-Euromarket-1camera dubla perioada indiferent
      5-cory - 1 camera dubla 11-12 octombrie
      6-NSA - o camera dubla perioada indiferent

Daniel deci ne cazezi free pe toti sau doar pe mine
      sigpic

Comment

Pai... Am un prieten .... Dar apartamenul lui are doar 2 camere....
        Si nu prea e "loganist", cu toate ca lucreaza in auto ... Dar are nemteasca sh ....
        Daca era loganist, gaseam cazare pentru mai multi, fiti siguri...
        GL-22-TOF

Comment

Macar kinderii sa ii iei
          Stai linistit ca nu se pune problema...Problema se pune ca nu vei fi cu noi seara cand se da marele dezmat...Sau daca vei fi nu vei putea "citi" cu noi.
          sigpic

Comment

1-valeriu ciprian-2 camere duble perioada indiferent
            2 - lupulucian - 1 camera dubla 11-12 octombrie
            3 - gl_mmm - 1 camera dubla perioada indifernt
            4-Euromarket-1camera dubla perioada indiferent
            5-cory - 1 camera dubla 11-12 octombrie
            6-NSA - o camera dubla perioada indiferent
            7-Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla perioada indiferent(ambele sunt inainte de salar )
            sigpic
            Play ManagerLeague

Comment

Fratilor loganisti din Piatra Neamt, vad ca lucrurile incep sa se alinieze cu intalnirea asta. Ce facem cu cazarea? Haideti cu propunerile de cazare cat mai avem timp sa alegem. Sa intelegem ca perioada va ramane 11-12 octombrie, corect? Nu stiu sau cel putin banuiesc parerea celorlalti, noi cei care venim mai de departe, dar vrem la IARBA, la LINISTE, la AER. Pentru ca acesta este si scopul acestei intalniri si bineinteles si acela de a ne cunoaste.

Comment

Lucian, eu sunt de acord cu tine: iarba, liniste, aer, chiar daca o sa vreau sa vad si orasul - o sa o fac la venire-plecare.
                Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Poate facem chestia urmatoare : ne alaturam loganistilor din Piatra Neamt la intalnirea lor de duminica 12 octombrie. Locatia si ora o sa ni le comunice ei. Valeriu a venit cu ideea asta. Ce spuneti, ramane asa? La plecare trecem pe la intalnire si dupa aia valea spre casa.

Comment

Lucian daca tot ai deschis discutia despre program hai sa vi-l propun (m-am consultat cu Cristi3775)
                    Vineri sosirea la vila,pensiune.
                    Vineri seara baieramul de bun venit.
                    Sambata program de voie pana seara la orele 18 cand ii invitam pe cei din Piatra Neamt la un mic o bere si o barfa...Cu sau fara masina,cu sau fara sotie/prietena,cu sau fara catel/purcel
                    Duminica ora 10-12ne vom prezenta la intalnirea colegilor din Piatra Neamt de la ora 12 vom merge sa mancam ceva si dupa program de voie ...Plecarea spre casa sau plimbarea prin Piatra Neamt.
                    Programul nu e batut in cuie si poate suferi modificari.Asa ca veniti cu propuneri.
                    sigpic

Comment

• Pentru cei interesati: drumul Galati - Piatra Neamt se face in aprox 4 ore (respectand toate limitele de viteza) sau 3 ore....
                      GL-22-TOF

Comment

• OK, Valeriu. Avem program, avem participanti, mai departe ce facem? Haideti cu CAZAREA fratilor nemteni.

Comment

• Originally posted by lupulucian View Post
                          Poate facem chestia urmatoare : ne alaturam loganistilor din Piatra Neamt la intalnirea lor de duminica 12 octombrie. Locatia si ora o sa ni le comunice ei. Valeriu a venit cu ideea asta. Ce spuneti, ramane asa? La plecare trecem pe la intalnire si dupa aia valea spre casa.
                          "Fratilor", stiti ce rugaminte am eu la voi: veniti intr-un weekend, pt vreo 2 ore sa vedeti si voi orasuk Piatra Neamt, si eventualele vile/pensiuni. Iarba verde si liniste, nu gasesti in oras, ci doar prin jurul lui, asa k va rog sa va hotarati care din voi sa vina sambata dupa amiaza sau duminca sa stam de vb tete-a-tete.
                          1. Vede-ti locatia pt intalnire
                          2. Vede-ti exact locurile de cazare din NEAMT,face-ti poze si apoi ave-ti timp de hotarat si programat camerele.
                          Toate pensiunile din oras au cate 10-15 camere maxim. Daca veniti in grup mare, si nu incape-ti la o singura pensiune, avem aici 3 pensiuni gard in gard, dar numai ca trebuie vazute de unul din voi,pt a-si face o idee in "in caz de".
                          Nr meu de tel 0741 515085.Cand veniti,sa ma anuntati din timp. Eu mai lucri sambata deobicei pana la ora 14.

VA ROG FRUMOS, Stima si respect CRISTI
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Ma tem ca nu in Piatra Neamt s-ar dori ,, refugiul" asta. In afara orasului, zic eu, este cel mai bine. Bicaz sau spre Targu Neamt. Iar ceea ce priveste venirea la Piatra intr-un weekend, nu stiu ce sa zic. Postati linkuri cu pensiunile respective si o sa alegem. Chiar trebuie sa le vedem dinainte?

Comment

• Un mic up-date la lista participantilor la intalnirea loganclub nr. 2 Moldova

10 - 12 octombrie 2008 Piatra Neamt

1 - valeriu ciprian -2 camere duble
                              2 - lupulucian - 2 camere duble
                              3 - gl_mmm - 1 camera dubla
                              4 - Euromarket -1 camera dubla
                              5 - cory - 1 camera dubla
                              6 - NSA - o camera dubla
                              7 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla

Comment

• I-ata si pensiunea

ASa cum am vb si cu Lupu Lucian, am fost la pensiune, am vorbit cu patronul pt a inchiria cateva camere, eventual toata pensiunea.Are 13 camere cu pat dublu si baie proprie, televizor si telefon in fiecare camera.Pretul pe camera acum e de 30 Euro, dar in acea perioada, va fi mai ieftin.Undeva in jurul a maxim 100 ron pe camera,dar daca vin sigur asa multi cum se anunta, se va face si redurece, numai sa se vine, pentru ca mi-am dat CUVANTUL!!!
                                PAna in final, perioada de intalnire va fi 10-12 octombrie, iar intalnirea propriu zisa va fi tinuta duminca 12 octombrie in Patra Neamt.Inca ne mai hotaram care va fi locul intalnirii.
                                Dar ia-ta si pozele..Sunt cateva.......Intrebari???
                                BAnii ii va strange Lucian, pt cei aflati in Galati, iar pt ceilalti, sa ma contactati telefonic personal, sau tot la Luci....Cum vreti.
                                In poze aveti ve-ti vedea ca drumul este bun,doar atunci cand ve-ti intra pe domeniul pensiunii..1km,este drum de tara..Pietris...
                                Aveti asa: iaz particular, sala de mese cu 2 niveluri,sauna, loc de parcare suficient, loc special amenajat pt "micii loganisti" si doamne, si multa multa iarba verde.
                                Attached Files
                                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google