A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pensiunea se afla la 40km distanta de Piatra Neamt, inspre TG Neamt.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Din punctul meu de vedere pensiunea arata foarte bine din mai multe puncte de vedere iar preturl accesibil mai oricui

Comment

• Da...Asa e ..Pretul e super accesibil...Tinand cont ca, a zis ca o sa ne faca si o reducere...Dar asta aflam mai tarziu...Voi luati in considerare pretul camerei de 100 ron, dar mai mult k sigur va fi mai mic.

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
          Da...Asa e ..Pretul e super accesibil...Tinand cont ca, a zis ca o sa ne faca si o reducere...Dar asta aflam mai tarziu...Voi luati in considerare pretul camerei de 100 ron, dar mai mult k sigur va fi mai mic.

descurcaret cristi asta nu ?

Comment

• Confirm si eu prezenta:

10 - 12 octombrie 2008 Piatra Neamt

1 - valeriu ciprian -2 camere duble
            2 - lupulucian - 2 camere duble
            3 - gl_mmm - 1 camera dubla
            4 - Euromarket -1 camera dubla
            5 - cory - 1 camera dubla
            6 - NSA - o camera dubla
            7 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla
            8 - Vali007 - o camera dubla

Comment

• Bravo Cristi. Este ceea ce ne dorim, parerea mea. In ceea ce priveste galatenii facem asa cum am stabilit, strang eu banii si vedem cum tii trimit. Restul nu stiu. Daca aveti drum prin Galati, ne gasim. De plecat spre zona Moldovei pana atunci, nu prea sunt sanse la mine. Deci ramane pensiunea EULOR, corect? Fara discutii ulterioare ca la nationala de le Sovata. Stabilim daca ramane EULOR si asta cat se poate de repede. Stima tuturor loganistilor.

Comment

• Frumos, Cristi. Nu stiu cum o sa fac cu banii, poate ii trimit catre Lucian sau Valeriu, inainte ca voi sa-i trimiteti catre Neamt.
                P.S. O mica paranteza, am vazut ca au restaurant propriu, o sa avem acces la bucatarie pentru un laptic, un ceai ceva, pentru bebe?
                Last edited by cory; 24 August 2008, 21:34.
                Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Scuze pentru ortografie, dar imi era un pic foame mai devreme, atunci cand am scris postul. Da, au bucatarie proprie, si va puteti servi cu orice de la bucatarie.Binenteles ca nu intri de bunavoie acolo, pentru asta sunt angajati chelneri si bucatari,da ORICE ai avea nevoie, poti sa primesti.
                  Eventual, pute-ti sa va stabiliti un meniu, astfel incat sa le fie si la bucatari usor sa prepare mancarea si repede.
                  Tineti cont 13 camere cu pat dublu. Pentru cei in plus, mai sunt pensiuni prin zona, unde va pute-ti caza, numa k trebuie vb din timp,dar nush daca au asemenea conditii ca aici la EULOR.

Comment

• Mersi Cristi pentru lamuriri.
                    Update lista:

1 - valeriu ciprian -2 camere duble
                    2 - lupulucian - 2 camere duble
                    3 - gl_mmm - 1 camera dubla
                    4 - Euromarket -1 camera dubla
                    5 - cory - 2 camere duble
                    6 - NSA - o camera dubla
                    7 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla
                    8 - Vali007 - o camera dubla
                    Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Se pare ca pensiunea e aproape plina. Inca 2 si e a noastra. Sper sa fie nevoie de inca una prin apropiere.
                      sigpic
                      Play ManagerLeague

Comment

• Pensiunea si locurile par OK. Chiar prea OK. Reconfirm prezenta.

Comment

• Aveti timp cam pana la jumatatea lui septembrie sa va hotarati exact care si cum veniti, si sa imi trimite-ti un mic aVans.

Comment

• Arata foarte bine. Ramane atunci stabilit pentru 10-12 octombrie. Sa vedem cum facem cu avansul, se pare ca sunt singurul din Bacau care merg, poate ajung la vreo intalnire in Piatra-Neamt pana atunci ca pe la noi cam bate vantul

Comment

• Te asteptam in Piatra Neamt...Sambata de la ora 20.00, in parcarea de la stadionul municipal.

Comment

• Ma vad nevoit sa ma retrag de pe lista cu participantii la Intalnirea de la Piatra Neamt...Nu e sigur daca sotia isi va lua liber in acel week-end tinand cont ca pe data de 6 oct i se termina concediul...Daca e posibil sa vin ma descurc singur cu cazarea... Cand am propus data de 26 pentru intalnire am propus-o tinand cont de situatia mea...Dar majoritatea au ales altfel...Asta e.Va doresc mult succes in continuare.

1 - lupulucian - 2 camere duble
                                2 - gl_mmm - 1 camera dubla
                                3 - Euromarket -1 camera dubla
                                4 - cory - 2 camere duble
                                5 - NSA - o camera dubla
                                6 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla
                                7 - Vali007 - o camera dubla
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF