Va salut si va respect pe toti cei care vor participa la aceasta intalnire.Cristi3775 ai toate aprecierele mele pentru prezentarea pe care ai facuto (mai aveai putin si masurai si pietrele iesite din pamant)e o locatie super tare (nu vad si un gratar pe care se pot lega prietenii de durata). Pana la acea data nu pot confirma nimic dar deja au inceput mancarimile de talpi, mai vedem,mai scriem .Ne mai auzim. Ori cum va doresc DISTRACTIE MAXIMA SI DRUM BUN .FORTA STEAUA>
A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
@nikolas- mersi mult de apreciere. Am considerat ,ca trebuia sa va dau un impuls, sa zicem asa, si de asta am facut asa de multe poze.
NUmai ca de acum,va astept pe la noi, numai bine mai e ceva vreme pana atunci, si stiu ca multi s vor decide in ultimul moment daca vor veni sau nu.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostMa vad nevoit sa ma retrag de pe lista cu participantii la Intalnirea de la Piatra Neamt...Nu e sigur daca sotia isi va lua liber in acel week-end tinand cont ca pe data de 6 oct i se termina concediul...Daca e posibil sa vin ma descurc singur cu cazarea... Cand am propus data de 26 pentru intalnire am propus-o tinand cont de situatia mea...Dar majoritatea au ales altfel...Asta e.Va doresc mult succes in continuare.
Eu in schimb plusez:
1 - lupulucian - 2 camere duble
2 - gl_mmm - 2 camere duble
3 - Euromarket -1 camera dubla
4 - cory - 2 camere duble
5 - NSA - o camera dubla
6 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla
7 - Vali007 - o camera dubla
Intrebari:
1. Camerele se vor rezerva pentru o singura noapte (sambata spre duminica)?
2. Cine strange avansul si pana la ce data?
Comment
-
Eu unul asa am de gand sa rezerv deoarece sambata voi putea ajunge. Deci pentru mine vreau o camera numai pentru sambata spre duminica. IS 09 AMI - o camera dubla sambata spre duminica.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Gl_mmm pentru cei din Galati, banii sunt stransi de catre mine. Am o intelegere cu Cristi de la Piatra Neamt referitor la chestia asta. Si trebuie sa facem asta pana la mijlocul lui septembrie. Iar rezervarea se face pentru datele 10-12 octombrie, asta insemnand doua nopti. Asa am si cerut sa postam in lista.
Deci up cu lista, pana atunci:
1 - lupulucian - 2 camere duble - 2 nopti
4 - cory - 2 camere duble
5 - NSA - o camera dubla
6 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla - o noapte ( sambata )
7 - Vali007 - o camera dublaLast edited by lupulucian; 29 August 2008, 16:58.
Comment
-
Lucian, am vazut ca tu strangi banii, cum facem, iti trimit si eu? Daca da, da-mi pe PM un nr. de card si iti pun banii la inceputul lunii septembrie.
4 - cory - 2 camere duble - 2 nopti
5 - NSA - o camera dubla
7 - Vali007 - o camera dublaZambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Pentru masa de pranz
Am gasit restaurantul care e dispus sa ne gazduiasca pentru a servi masa de pranz,si sunt de acord sa uneasca mesele, nu sa ne tina imprastiati prin tot salonul.
Pentru pranz, meniul va fi individual....Vom stabili modul de plata mai incolo.
Am facut cateva poze in aceasta seara,va dau si linkul cu aceastea pensiune. Merg des si servesc masa sau un suc cu familia si prietenii. Ieftin si bun.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Cristi, pensiunea asta sau restaurantul asta Moldova ( parca se numeste ) este departe de EULOR? Sau este in Piatra Neamt? Te gandesti sa mergem acolo dupa intalnirea de duminica? Spun asta pentru ca noi o sa cam venim pregatiti cu....Gratare. Nu cred ca ne vom aseza la masa la restaurant. Daca este pentru duminica, este ok, asta aveam si noi de gand, nu-i asa? Intalnirea la voi ( unde stabiliti voi ) si dupa aia o masa. Si la drum spre casa dupa.
Comment
-
Ok Cristi, asa ramane. Dupa intalnire mergem la Moldova. Eu unul abia astept.
In alta ordine de idei, pe la mijlocul lui septembrie trebuiesc stransi banii de avans. 100 roni de familie / camera pentru doua nopti. Restul se va plati la vila. Eu am sa strang banii pentru nr. 1, 2 si 4 din lista ( in total 6 camere ). Cei din Iasi ce faceti? Singura optiune este de luat legatura direct cu Cristi3775 din Piatra Neamt, ca este stupid sa ii trimiteti la Galati. Si am avut o rugaminte....sa postati numarul de nopti de cazare. E destul de important de stiut.
2 - gl_mmm - 2 camere duble - 2 nopti
5 - NSA - o camera dubla
7 - Vali007 - o camera dublaLast edited by lupulucian; 30 August 2008, 18:46.
Comment
-
Un mic update la lista participantilor:
5 - NSA - o camera dubla - 2 nopti
7 - Vali007 - o camera dubla
Oare astia sa fim toti?
Comment
-
Un mic update la lista participantilor:
5 - NSA - o camera dubla - 2 nopti
7 - Vali007 - o camera dubla - o noapte (sambata)
Comment
-
Pana acuma tot s-a postat lista cu cei care vor veni pt 2 zile.....
Dar lista cu cei care vor,si POT sa ajunga pe data de 12 octombrie 2008, in Piatra Neamt, la a 2 a intalnire a moldovenilor.......DECI..Persoane care vin numai pe 12.....Voluntari?!
Nu de alta....K sa stiu....Daca vin multi....Macar sa fim vreo 20 de masini......Sa invit televiziunea, politia rutiera pt asistenta si acordul primariei pentru eventualele burn-out-uri.
nu vreau sa ma agit degeaba....Daca intelegeti. Astept o prima lista saptamana asta, pt cei care pot fi prezenti duminica 12.09.2008, in Piatra Neamt.Last edited by lupulucian; 6 September 2008, 18:41.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
Comment