Pai haide-ti in Neamt....... E superb aicea....Nopate se vede fain orasul de la inaltime, barajul e aproape pt o plimabare cu barca....Si ca distanta pe cei din jur,,,,,,nu e mare,..Zic eu....Oare voi ce zice-ti?
A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
Stiti ce......Organizez eu o intalnire in Piatra Neamt, numa sa imi spune-ti ce anume trebuie facut........Ca, pana se i-a o decizie imbatranim. In loc sa ne intalnim in fiecare oras al Moldovei,in fiecare sambata, cu randul, ca sa nu mai apara discutii gen:' unde ne intalnim". Sambata asta mergem la Galati, cealalta in Iasi, apoi in Focsani, BAcau , Suceava ,Neamt...Si uite asa nu mai apar discutii. Voi ce zice-ti.
Mentionez ca nu am mai participat niciodata la vreo intalnire,as vrea, numai vointa sa fie si din partea voastra sa facem mai multe intalniri in Moldova.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View PostStiti ce......Organizez eu o intalnire in Piatra Neamt, numa sa imi spune-ti ce anume trebuie facut........Ca, pana se i-a o decizie imbatranim. In loc sa ne intalnim in fiecare oras al Moldovei,in fiecare sambata, cu randul, ca sa nu mai apara discutii gen:' unde ne intalnim". Sambata asta mergem la Galati, cealalta in Iasi, apoi in Focsani, BAcau , Suceava ,Neamt...Si uite asa nu mai apar discutii. Voi ce zice-ti.
Mentionez ca nu am mai participat niciodata la vreo intalnire,as vrea, numai vointa sa fie si din partea voastra sa facem mai multe intalniri in Moldova.
Comment
-
sal
Originally posted by valeriuciprian View PostAsteptam propunerile voastre cu locatia urmatoarei intalniri...
Eu parca as merge la Iasi si ne intalnim si cu cei de acolo...
Astept propunerile voastre si apoi supunem la vot...sigpic
Comment
-
Nu conteaza marimea cand este vorba de un club sau altul. Pasiunea este totul, iar pasiunea nu este masurabila. Sau cel putin ultima data nu era. Mie personal imi place ideea cu Piatra Neamt. Acum ca ti-a venit ideea, vino si tu cu o propunere de program, locatii posibile si alte d-astea, ca de.....Sunteti potentiale gazde. Si tinem legatura. Cred ca mai devreme de 15 septembrie nu se va putea organiza chestia asta. Parerea mea.
Comment
-
@valeriuciprian: Am vazut propunerea ta pe thread-ul de la Bacau, suna interesant. De principiu vin si eu (daca este la Piatra Neamt e aproape de Bacau) dar nu cred ca scap fara familie (sotie + junior ). Numai sa nu apara ceva neprevazut pana atunci ....
Comment
Comment