A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai haide-ti in Neamt....... E superb aicea....Nopate se vede fain orasul de la inaltime, barajul e aproape pt o plimabare cu barca....Si ca distanta pe cei din jur,,,,,,nu e mare,..Zic eu....Oare voi ce zice-ti?
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Daca nu exista putina nebunie nu se poate altfel ,aici unul singur trebuie sa hotarasca ,ex ;saptaluna viitoare e plecarea in ........ Cine vrea sa mearga cine nu sa caute alt grup ca asa nici o data nu putem impaca si capra si varza la cum spune celebrul proverb romanesc.Ok?

Comment

Stiti ce......Organizez eu o intalnire in Piatra Neamt, numa sa imi spune-ti ce anume trebuie facut........Ca, pana se i-a o decizie imbatranim. In loc sa ne intalnim in fiecare oras al Moldovei,in fiecare sambata, cu randul, ca sa nu mai apara discutii gen:' unde ne intalnim". Sambata asta mergem la Galati, cealalta in Iasi, apoi in Focsani, BAcau , Suceava ,Neamt...Si uite asa nu mai apar discutii. Voi ce zice-ti.
        Mentionez ca nu am mai participat niciodata la vreo intalnire,as vrea, numai vointa sa fie si din partea voastra sa facem mai multe intalniri in Moldova.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Suntem cu ochii pe voi bacauanii si sper sa participam si noi macar la astea pe Moldova.

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
            Stiti ce......Organizez eu o intalnire in Piatra Neamt, numa sa imi spune-ti ce anume trebuie facut........Ca, pana se i-a o decizie imbatranim. In loc sa ne intalnim in fiecare oras al Moldovei,in fiecare sambata, cu randul, ca sa nu mai apara discutii gen:' unde ne intalnim". Sambata asta mergem la Galati, cealalta in Iasi, apoi in Focsani, BAcau , Suceava ,Neamt...Si uite asa nu mai apar discutii. Voi ce zice-ti.
            Mentionez ca nu am mai participat niciodata la vreo intalnire,as vrea, numai vointa sa fie si din partea voastra sa facem mai multe intalniri in Moldova.
            Imi place ideea ta, aceea cu intalnirea sambata de sambata in alt oras. E tentant, suna bine, doar ca trebuie schimbat numele topicului. Ar trebui spus...Caravana membrilor loganclub din Moldova. E costisitor mult tare de tot. Ma alatur propunerii cu Neamtul. Imi place zona si nu-i chiar asa de departe.

Comment

Ideea cu intalnirile comune este buna, dar frecventa parca e cam mare. Hai sa fie maxim 2 pe luna, pentru ca mai sunt si costurile de deplasare.

Comment

sal

Originally posted by valeriuciprian View Post
                Asteptam propunerile voastre cu locatia urmatoarei intalniri...
                Eu parca as merge la Iasi si ne intalnim si cu cei de acolo...
                Astept propunerile voastre si apoi supunem la vot...
                buna eu v-as propune la Piatra-Neamt! Ce spuneti?Suntem un club mic dar speram sa ni se alature mai multi si sa ne facem prieteni cit mai multi in toata tara. Va asteptam!!!!!!
                sigpic

Comment

Nu conteaza marimea cand este vorba de un club sau altul. Pasiunea este totul, iar pasiunea nu este masurabila. Sau cel putin ultima data nu era. Mie personal imi place ideea cu Piatra Neamt. Acum ca ti-a venit ideea, vino si tu cu o propunere de program, locatii posibile si alte d-astea, ca de.....Sunteti potentiale gazde. Si tinem legatura. Cred ca mai devreme de 15 septembrie nu se va putea organiza chestia asta. Parerea mea.

Comment

Prima propunere...24-26 octombrie la Piatra Neamt...Alaturi eventual de cei din Iasi,Vaslui si Bacau...Cine se maim baga?
                    sigpic

Comment

24-26 octombrie la Piatra Neamt ... F tare ... Orasul si zona super mishto ... Aud ca este si telegondola ... Sunt pentru ... Deschidem lista?

Comment

Si Vrancea, Valeriu!
                        Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Bineinteles Cory si Vrancea...Asa m-am gandit la momentul la care am postat...Bineinteles ca e oriceine binevenit...Doar sa spuna...
                          sigpic

Comment

Iasiul va fi prezent, in cel mai rau caz il voi reprezenta doar eu
                            IS 10 LNC Facebook

Comment

E bine asa...Deci:
                              1-valeriuciprian
                              2-gl_mmm
                              3-cory (?)
                              4-euromarket
                              Asteptam si un semn de la cei din Piatra Neamt...
                              sigpic

Comment

@valeriuciprian: Am vazut propunerea ta pe thread-ul de la Bacau, suna interesant. De principiu vin si eu (daca este la Piatra Neamt e aproape de Bacau) dar nu cred ca scap fara familie (sotie + junior ). Numai sa nu apara ceva neprevazut pana atunci ....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google