A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nsa...Intalnirea va avea loc cu tot cu remorca si kinderi...Eu asa vin deci nu e nici o problema plus ca si Cory va venii cu sotia si Printesa lui...Nu?.Te trec pe lista...
    1-valeriuciprian 2 camere...Eu si cumnatul.
    2-gl_mmm
    3-cory (?)
    4-euromarket
    5-nsa

deci pana acum ar cam fi 5 familii.
    sigpic

Comment

Ok Ok toate bune pana acum. Cine se ocupa de logistica? Ca prin octombrie nu prea se mai pune problema de dormit la cort. Propun ca cei din zona, Piatra Neamt mai exact sa vina cu propuneri de cazare. Voi stiti cel mai bine. Ar trebui.

Comment

@cory: saptamana viitoare am sa te intreb cum a fost la Sovata
        1-valeriuciprian 2 camere...Eu si cumnatul.
        2-gl_mmm 1 camera...De bicicleta
        3-cory (?)
        4-euromarket
        5-nsa
        6-
        Asteptam si un semn de la cei din Piatra Neamt...

Comment

Credeam ca nu mai postezi... deci trebuie avut in vedere si posibilitatea de a se monta cort in curtea vilei...
          deci up la lista...
          1-2-valeriuciprian 2 camere...Eu si cumnatul.
          3-gl_mmm
          4-cory (?)
          5-euromarket
          6-nsa
          7-lupulucian
          sigpic

Comment

O cazare mai ,,de bun simt" ar fi la hotel Bulevard, insa parcarea acestuia are doar 12 locuri. O alta posibilitate, ar fi statiunea Durau, Izvorul Muntelui (pensiuni), eventual Bicazul Ardelean tot pensiuni. In Piatra Neamt alta cazare nu-mi mai vine in cap. Cea mai apropiata de oras ar fi cam la 15km de oras si aici ma refer doar la un motel situat aproape de Vaduri.

Comment

BlackRally 71...Vad ca esti primul din Piatra Neamt care a postat...Deci...Ce ar fi ideal pentru noi referitor la cazare...O vila unde sa nu fie nevoie sa facem liniste la orele pranzului ( sa nu iti faci impresia ca suntem salbatici ) sa avem acces la bucatarie ( o cafea ,un ceai) sa avem acces la gratar (asta e obligatoriu ) si daca vom avea parte si de o partida de pescuit ar fi excelent.Bineinteles pentru consoarte un loc de relaxare la umbra.Referitor la orele de liniste ma refeream sa nu deranjam pe cei cu vilele de alaturi...Ce zici gasim ceva?Chiar daca e la distanta de Piatra Neamt...Bineinteles nu prea mare.
              sigpic

Comment

Sa vedem ltoata lista...ma rog...pe aproape...Si apoi va dau si eu indicii despre posibilele locatii de campare, cazare....Etc
                LoganClub Piatra Neamtsaluta aceasta idee.Ne bucuram ca avem posibilitatea de a ne cunoaste......Contati pe sprijinul meu. O sa vorbesc si cu Cristi si speram sa fie totul OK.
                Una din locatiile mai "destinse" daca pot spune asa ar fi si la Potoci..(doar o parere), Motel Cristina.
                In oras...ar fi...dar cu putine locuri. Acuma depinde de caravana....
                Last edited by mike26ro; 5 August 2008, 22:40.

Comment

Eu nu lipsesc de la nici o intalnire, reprezint Iasiul peste tot (Paltinis, Sibiu, Timisoara, Felix, Sovata)
                  1-2-valeriuciprian 2 camere...Eu si cumnatul.
                  3-gl_mmm
                  4-cory (?)
                  5-euromarket
                  6-nsa
                  7-lupulucian
                  8-vali007

Comment

Salutare tuturor.Ma bucur mult ca v-a placut ideea mea,cea cu intalnitul in fiecare oras al moldovei,in sambete diferite.Revenind la propunerea cu intalnirea in PiAtra Neamt, in data de 24-26 octombrie, este o idee excelenta, numai o rugaminte am:ca cei care se inscriu in aceasta lista,sa poata sa si fie prezenti la intalniri.
                    Ca,vile, pensiuni, eu stiu mai multe si se invart la pret de camera in jurul a 80ron,posibil 100ron. In Piatra Neamt ar fi pensiunea Moldova, dar pentru cei care sunt si pescari,si nu numai, si le place sa stea pe balta la un pahar cu vin,bere sau de placere, eu stiu o pensiune,in Filioara,comuna Agapia.Se afla la aproximativ 40km spre Tg Neamt,dinspre Piatra Neamt, are lac particular cu multi pesti, atv-uri, sauna,tenis de masa, si galagie cat cuprinde fara a deranja eventualii vecini. Cei care sunt interesati poate sa caute pe net Pensiunea Eulor,din Agapia.
                    Daca va place si va hotarati, trebuie vorbit din timp,strans niste bani pt rezervare si exact numarul de camere inchiriate.Ma cunosc personal cu seful pensiunii.
                    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Nu sunt prea multe poze...Adik iazul, sauna,vedere din ansamblu.
                      Sper sa va placa camerele.Am sa fac zilele astea un dru acolo, si am sa fac niste poze si le voi posta pe forum si atunci ca hotarati.Am sa fac poze la mai multe pe care le stiu si am sa intreb exact si de pret si ce aconto trebuie dat.
                      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Cristi3775 nu merge link-ul tau...
                        Uitati la ce m-am gandit eu... http://www.neamt.ro/Date_gen/Ceahlau..._Muntelui.html .

Deci lista de principiu va fi deschisa pana pe 8 septembrie...Deci o luna de acum in colo pana atunci in functie de cati participanti vor fi sper sa gasim o locatie super.Dupa aceasta data va incepe strangerea avansului pentru camere.E bine asa?
                        Lista...va rog sa specificati si numarul de camere si regimul lor (simpla/dubla)
                        1-2-valeriuciprian - 2 camere duble
                        3-gl_mmm
                        4-cory (?)
                        5-euromarket
                        6-nsa
                        7-lupulucian
                        8-vali007
                        sigpic

Comment

3-gl_mmm
                          4-cory (?)
                          5-euromarket
                          6-nsa
                          7-lupulucian
                          8-vali007 - O camera dubla

Comment

Valeriu, in principiu vin, singurul "impediment" ar fi ca pe 25 e ziua mea de nastere si sa nu ma trezesc cu neamurile pe cap. Oricum lasa-ma pe lista, camera cu pat dublu, neaparat (stii tu, bebelusha).
                            Mircea, Sovata a picat, din lipsa de fonduri.
                            Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

3-gl_mmm
                              4-cory (?)
                              5-euromarket
                              6-nsa
                              7-lupulucian - 1 camera dubla
                              8-vali007 - O camera dubla

Comment

3-gl_mmm - 1 camera dubla