Vai Mircea, cred ca de la atata "lectura" o sa ne doara ochii!
A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
@Valeriu: uitasem de programul tau, care este foarte bun - zic eu. Cred ca ar trebui sa completam programul zilei de sambata pana la 18. "Sambata program de voie ..." este cam vag totusi. Eu propun sa vizitam macar Manastirea Neamt si Cetatea Neamt.
@Cory: n-am mai citit o carte ca lumea de la Lepsa, man! Eu am ochii odihniti
Comment
-
Domnilor, in legatura cu programul, ...Sambata luati in calcul, ca noi avem intalnirea locala, la ora 20, ca in fiecare sambata.Deci,daca vreti sa ne onorati cu prezenta, ok...Si poate apoi mergem la pensiune pt gratar si distractie.
Masa, duminica.....Va fi la ora 14......Ca sa aveti pofta, nu de alta.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Datorita deficitului bugetar al lunii septembrie care va afecta si bugetul lunii octombrie, cu regret va anunt ca nu va mai pot onora cu prezenta in seara de 11 spre 12, dar am sa fiu prezent la intalnirea de duminica.
1 - lupulucian - 2 camere duble - 2 nopti
2 - gl_mmm - 2 camere duble - 2 nopti
3 - Euromarket -1 camera dubla
4 - cory - 2 camere duble - 2 nopti
5 - NSA - o camera dubla - 2 nopti
6 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla - o noapte ( sambata )
7 - danielliviu - o camera (2 nopti)
8 - valeriuciprian -2 camere duble(sau 1 apartament)-2 nopti
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View PostDomnilor, in legatura cu programul, ...Sambata luati in calcul, ca noi avem intalnirea locala, la ora 20, ca in fiecare sambata.Deci,daca vreti sa ne onorati cu prezenta, ok...Si poate apoi mergem la pensiune pt gratar si distractie.
Mircea stai sa ne vedem treziti sambata dimineata fara dureri si alte probleme si facem planul atunci pe loc.sigpic
Comment
-
DEci..Banii...Ii astept cel tarziu Vineri sa ii ridic de la posta.Cei care nu au cotizat la avansul pt cazare, nu pot garanta camere pt mai tarziu........
Cei care nu sunt din GAlati, sa imi trimita banii direct mie pana vineri MAXIM.
0741 515085.-prin mandat postal.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Se pare ca s-a creat o confuzie ...O remediez acum...
2 - gl_mmm - 1 camera dubla - 2 nopti
7 - danielliviu - o camera (2 nopti)
8 - valeriuciprian -2 camere duble(sau 1 apartament)-2 nopti
Deci pana acum avem 9 camere duble si un apartament ocupate.
Mai sunt 3 camere duble libere .
Cristi te poti interesa ce reducere avem la camere daca inchiriem toata vila?
De asemenea m-ar mai interesa daca poti afla daca se poate pescui in acel lac de langa vila si daca trebuie platita vreo taxa...Si bineinteles cam ce specii de pesti gasim acolo
Propun ca cei care participa la aceasta intalnire sa tina subiectul cat mai "cald" pentru a mai atrage si alti posibili doritori pentru ca mai mult ca sigur ca sunt multi care nu stiu de aceasta actiune.sigpic
Comment
-
Reducere avem, chiar daca ne raman una - doua camere libere. Nu mai multe insa. In mod normal este 130 roni camera pe noapte. Asa, o sa fie sub 100 roni camera pe zi, asta e reducerea. Iar lacul este disponibil pentru cei cazati la vila respectiva ( proprietatea lor ). Si nu uitati, banii astazi la intanire. Cory vreun semn?.......Ai primit contul meu?Last edited by lupulucian; 14 September 2008, 10:14.
Comment
-
Un mic update la list , fara implicatii prea mari:
2 - gl_mmm - 1 camera dubla - 2 nopti
7 - Nikolas_bnm - 1 camera - 2 nopti ( in loc de danielliviu - o camera (2 nopti) )
8 - valeriuciprian -2 camere duble(sau 1 apartament) - 2 nopti
Am banii de avans pentru numerele 1, 2, 7 si 8 din lista. Luni il astept si pe Cory din Focsani sa-mi trimita avansul si imediat ii trimit lui Cristi la Piatra Neamt prin mandat postal.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostFoarte frumoasa zona, Cory. Superba chiar.
Ma intreb: oare n-ar fi bine sa facem si un program cat de cat comun? Sau ne organizam acolo?
Spre exemplu:
1. Vineri seara - cazare la vila, recunoastere grup, gratar, lectura in grup
2. Sambata dimineata - vizitare manastiri, plimbari + picnic in aer liber, lectura
3. Sambata amiaza-seara - lectura, sporturi galagioase, gratar, lectura
4. Duminica dimineata - intalnire LC in Piatra-Neamt, cunoastere logan-isti moldoveni, fara lectura
5. Duminica amiaza-seara - vizitare oras, intoarcere, lectura
Comment
Comment