A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristi3775 aceasta vila este dotata cu gratar,la care sa aiba accesul turistii ?Fara un gratar facut de noi nu pea cred ca se poate face LECTURA.

Comment

• Lucian, azi am virat banii in contul tau, 200 ron. Numai bine!
      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Lucian, fiind din iasi pot sa depun banii pentru avans la tine in cont ca nu am cum sa ajung pana la piatra pana la intalnirea din octombrie ? Daca da da-mi un PM cu contul tau.
        sigpic
        Play ManagerLeague

Comment

• Originally posted by bragelone View Post
          Lucian, fiind din iasi pot sa depun banii pentru avans la tine in cont ca nu am cum sa ajung pana la piatra pana la intalnirea din octombrie ? Daca da da-mi un PM cu contul tau.
          Salut.
          Ai in PM datele solicitate. Sa-mi confirmi cand faci viramentul si cati bani.
          Stima

Comment

• Pai pentru o noapte cat trebuie sa pun ? Am nevoie de camera numai pentru sambata spre duminica.
            sigpic
            Play ManagerLeague

Comment

• Originally posted by bragelone View Post
              Pai pentru o noapte cat trebuie sa pun ? Am nevoie de camera numai pentru sambata spre duminica.

Pai daca noi cei care stam doua nopti, dam cate 100 roni, ma gandesc tu sa dai 50 roni. Ne reglementam acolo cu diferentele de dat.

Comment

• Sper ca vremea in zona Piatra Neamt in we 10-12.09.'08 sa fie oricum altfel decat cea din Galati azi si la ora asta ... Like shit!

Comment

• Bragelone si lupulucian ce va mai place sa plimbati banii prin tara ...Nu este mai simplu ca bragelone sa ii trimita direct banii lui cristi3775 prin mandat postal?

bragelone...eventual te cuplezi cu ceilalti baiati din Iasi si trimiteti banii o data.
                  Sper ca sambata la prima ora sunteti prezenti nu?...hai fie pe la 9-10

gl_mmm vremea va fi cum suntem noi ...Daca suntem buni va fi vremea buna daca suntem rai si nu ne tinem de lectura va fi vremea rea.

cristi3775 cand mergi sa platesti avansul parerea mea ca e bine sa notezi niste nume de vile prin apropiere pentru cei care vin pe cont propriu si eventual niste telefoanesi se descurca ei in continuare.

Si un up la lista:
                  1 - lupulucian - 2 camere duble - 2 nopti
                  2 - gl_mmm - 1 camera dubla - 2 nopti
                  3 - Euromarket -1 camera dubla
                  4 - cory - 2 camere duble - 2 nopti
                  5 - NSA - o camera dubla - 2 nopti
                  6 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla - o noapte ( sambata )
                  7 - Nikolas_bnm - 1 camera - 2 nopti
                  8 - valeriuciprian -2 camere duble(sau 1 apartament) - 2 nopti
                  9- bragelone-1 camera dubla -1 noapte
                  Last edited by valeriuciprian; 15 September 2008, 17:23.
                  sigpic

Comment

• Valeriu, daca nu ma plimb destul sau cat as vrea, cu masina prin tara, macar banii sa-mi plimb. Vrea omu, sa fie sigur pe cazare. Pentru mine nu este nicio problema. Oricum trimit banii la Piatra Neamt, prin mandat.

Comment

• M-am interesat astazi la serviciu sa-mi pregatesc plecarea. Din pacate in acea perioada se prefigureaza niste inlocuiri de servere care prespupun prezenta la serviciu in weekend-urile din luna octombrie. Asa ca din nefericire sunt nevoit sa ma retrag de pe lista si sa va cer scuze daca am incurcat lucrurile . Incerc sa ajung totusi cumva la intalnirea de duminca.

Comment

• Originally posted by Nikolas_bnm View Post
                        Cristi3775 aceasta vila este dotata cu gratar,la care sa aiba accesul turistii ?Fara un gratar facut de noi nu pea cred ca se poate face LECTURA.
                        Da..Este gratar........La iaz. Are 1 metru lungime pe 50 cm latime.ALTCEVA??
                        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Cristi meriti cate un bax de bere de la fiecare participant la intalnire, numai pt cat ai umblat.

Comment

• Imi pare rau ca nua m anuntat ca vin si eu pana acum dar nu eram sigur de ce voi face.
                            Deci voi fi prezent si eu...Dar nu stiu cum sa fac...Cand sa vin si cat sa stau....Camera si etc

Comment

• Pai hai sa iti spun eu daca nu stii...
                              Vii de vineri si stai pana duminica.Merge?
                              sigpic

Comment

• Valeriuciprian: referitor la ultima lista care ai postat-o Vlad(IS 09 AMI) = Bragelone.
                                A nu se intelege 2 persoane diferite.
                                sigpic
                                Play ManagerLeague

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google