Raduprov Bandean Radu Tarnaveni repet , nu e sigur ca vin
A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
Originally posted by cristi3775 View PostDin lista postului nr 241, cei care mi-au trimis datele, sunt 11 pers. Deocamdata.
@Gl_mmm- esti sigur k nu mai ajungi la cazare? Eu duminica ma duk sa dau banii.Sau mai ramane valabil,cine stie cum e situatia??
Comment
-
Cu permisiunea dvs. un mic update la liste:
Pt cazare la pensiune:
1.Lupu Lucian-2camx2nopti
2.Valeriu Ciprian-3camx2nopti
3.Cory-2camx2nopti
4.Nikolas_bnm -1camx2nopti
5.Gl_mmm -1camx1noapte
6.Radu_lyn -1camx1 noapte
Si acum persoane prezente la intalnirea de duminica 12 octombrie:
PIatra_NEAMT
1-valeriu ciprian
2-lupulucian
3-gl_mmm
4-cory
5-bragelone
6-Nikolas_bnm
7-Cristi3775
8-RazvanB
9-Paultaxi
10-Mike26ro
11-Dragos Vintila
12-Licutza
13-euromarket - confirm prezenta
14-nsa???
15-vali007
16-dakota???
17-danieliviu
18-krisstake???
19-morariu_alex
20-RADU_LYN
21 - mike26ro
22.-Dooku
23- Thejock3r - o sa confirm in preajma datei
24- raduprov - o sa confirm si eu in preajma datei
Comment
-
Este pacat ca nu e nici o sfaraiala si sambata ! Duminica deja trebuie sa se plece spre casa (in cazul meu pana la Bucuresti )ptr ca a doua zi e de muncasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostAstept raspuns de la cineva (seful sotiei) saptamana viitoare la sfarsit. Eu sper sa fie unul favorabil mie altfel Galatiul va avea un sef mai putin. Plateste si pentru mine, dar daca se poate doar pentru noaptea de sambata spre duminica, pentru ca vineri seara sigur nu voi putea ajunge. Imi asum risccul de a pierde avansul. Multumesc pentru intelegere si scuze daca am creat neplaceri.
Comment
-
@lupulucian: Sovata? Aaaaa, daaaaa ... Se pare ca a fost frumos si acolo (imi pare rau ca nu m-am dus si eu desi am promis). Vom face eforturi sa iesim peste.
@nikolas_bnm: ai castigat la loto de te bucuri asa? Sau esti doar bucuros ca vei participa poate la cea mai tare distractie a anului?
Comment
-
Un update la lista participantilor la INTALNIRE ALOGANCLUB MOLDOVA, PIATRA NEAMT, ORA 11.00, PARCAREA STADIONULUI MUNICIPAL CEAHLAUL ( LA PINALTI ?)
1-valeriu ciprian
2-lupulucian
3-gl_mmm
4-cory
5-bragelone
6-Nikolas_bnm
7-Cristi3775
8-RazvanB
9-Paultaxi
10-Mike26ro
11-Dragos Vintila
12-Licutza
13-euromarket
14-nsa???
15-vali007
16-dakota???
17-danieliviu
18-krisstake???
19-morariu_alex
20-RADU_LYN
21 - mike26ro
22.-Dooku
23- Thejock3r - o sa confirm in preajma datei
24- raduprov - o sa confirm si eu in preajma datei
Am rugamintea pentru cei ce nu si-au postat deja numele si prenumele pentru identificarile de la intalnire, s-o faca cat mai curand. De asemenea cei marcati cu rosu, avem nevoie de confirmarea participarii la intalnire. Nu putem lasa pe saptamana viitoare. Deci pana duminica aceasta, 5 octombrie sa postati / confirmati prezenta.
Comment
Comment