If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asteptam propunerile voastre cu locatia urmatoarei intalniri...
Eu parca as merge la Iasi si ne intalnim si cu cei de acolo...
Astept propunerile voastre si apoi supunem la vot...
Putem merge acolo unde au dorit ei la precedenta intalnire, adica la Bicaz, sunt niste locuri frumoase, plimbare cu vaporas, barca sau hidrobicicleta, pentru cine doreste, iar la aproximativ 30 minute de mers sunt Cheile Bicazului.
Din Focsani sunt 200 km de drum bun, nu stiu de la Galati.
Cel mai bine, cred , ca de data asta trebuie ca noi galatenii sa plecam devreme, de vineri dimineata sau cel tarziu pe la pranz. Ma bag, daca este sa fie Cheile Bicazului. Dar pe cand?
Daca ar fi dupa mine as opta pentru Delta Dunarii!!! O..HO HO dragii mei!!! Ce pescuit! Ce ciorbe de peste! Ce plimbari cu barca! Ce footbal ... Poate va mai antrenati, sa nu mai fim nevoiti sa pierdem !
Deoarece in 21 de zile am sa ma mut in Iasi, imi dau si eu cu parerea.
Dupa cum probabil ati vazut au inceput discutiile pentru cea de a treia intalnire nationala aici.
Eu zic sa mai asteptam sa vedem unde si cand se va organiza (sper undeva unde vor fi distante aproximativ egale pentru marea majoritate a membrilor) si apoi putem vorbi de o noua intalnire regionala.
Vali007...Merge si asa...Dar sincer sa fiu la a doa intalnire(cea de la Paltinis) a. Facut 7 ore pe drum...Si chiar nu imi mai doresc...3 maxim 4 ore da...Mai merge dar 7 ore ...Cam mult.
Oricum voi fi cu ochii pe cealalta intalnire si poate ne "cuplam".
Numa usor baieti avem nationala in august.. Si nu cred ca va permite buzunarul pentru amandoua.. Si sincer.. Eu mai mult as prefera undeva unde sa fim totzi.. Nu capite de fan.
KeanuRev...Daca va fi intr-o zona pe care o va suporta mai usor buzunarul nostru iti dai seama ca vom fi prezenti...Mie cel putin mi-ar face placere sa va revad.
Ok baieti, asteptam pana in august. Oricum perspectiva unei ,,nationale" in luna august va avea efectul de luat fata unei ,, regionale". Asa ca mai bine vedem unde se tine nationala. Maxim 4 -5 ore de mers parerea mea, ca altfel pierdem o groaza de timp pe drum. Si asa , weekendul e scurt si daca stau acasa, d-apoi daca mai si plec...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment