A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Asteptam propunerile voastre cu locatia urmatoarei intalniri...
    Eu parca as merge la Iasi si ne intalnim si cu cei de acolo...
    Astept propunerile voastre si apoi supunem la vot...
    sigpic

Putem merge acolo unde au dorit ei la precedenta intalnire, adica la Bicaz, sunt niste locuri frumoase, plimbare cu vaporas, barca sau hidrobicicleta, pentru cine doreste, iar la aproximativ 30 minute de mers sunt Cheile Bicazului.
    Din Focsani sunt 200 km de drum bun, nu stiu de la Galati.
    Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

De data asta poate merg si eu....depinde cand o sa fie

Comment

Eu as vrea la munte undeva ..ma gandesc si la o locatie si postez

Comment

Cel mai bine, cred , ca de data asta trebuie ca noi galatenii sa plecam devreme, de vineri dimineata sau cel tarziu pe la pranz. Ma bag, daca este sa fie Cheile Bicazului. Dar pe cand?

Comment

Aaaa ... La Sovata!!! Cum sa nu merg ... O spaga la sefu' si gata. Deci prin august, nu? Caci eu am concediu in iunie!

Comment

Si la Sovata ar fi bine, dar nu spuneai tu, Mircea, ca drumul intr-acolo e naspa rau?
              Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Daca ar fi dupa mine as opta pentru Delta Dunarii!!! O..HO HO dragii mei!!! Ce pescuit! Ce ciorbe de peste! Ce plimbari cu barca! Ce footbal ... Poate va mai antrenati, sa nu mai fim nevoiti sa pierdem !
                sigpic

Comment

Depinde cand o sa fie ca m-as baga si eu..Daca nu o sa fiu prins cu sesiunea...Sau alte plecari
                  0.9 tce SL plus

Comment

Deoarece in 21 de zile am sa ma mut in Iasi, imi dau si eu cu parerea.
                    Dupa cum probabil ati vazut au inceput discutiile pentru cea de a treia intalnire nationala aici.
                    Eu zic sa mai asteptam sa vedem unde si cand se va organiza (sper undeva unde vor fi distante aproximativ egale pentru marea majoritate a membrilor) si apoi putem vorbi de o noua intalnire regionala.

Comment

Vali007...Merge si asa...Dar sincer sa fiu la a doa intalnire(cea de la Paltinis) a. Facut 7 ore pe drum...Si chiar nu imi mai doresc...3 maxim 4 ore da...Mai merge dar 7 ore ...Cam mult.
                      Oricum voi fi cu ochii pe cealalta intalnire si poate ne "cuplam".
                      sigpic

Comment

Numa usor baieti avem nationala in august.. Si nu cred ca va permite buzunarul pentru amandoua.. Si sincer.. Eu mai mult as prefera undeva unde sa fim totzi.. Nu capite de fan.
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

KeanuRev...Daca va fi intr-o zona pe care o va suporta mai usor buzunarul nostru iti dai seama ca vom fi prezenti...Mie cel putin mi-ar face placere sa va revad.
                          sigpic

Comment

Ok baieti, asteptam pana in august. Oricum perspectiva unei ,,nationale" in luna august va avea efectul de luat fata unei ,, regionale". Asa ca mai bine vedem unde se tine nationala. Maxim 4 -5 ore de mers parerea mea, ca altfel pierdem o groaza de timp pe drum. Si asa , weekendul e scurt si daca stau acasa, d-apoi daca mai si plec...

Comment

S-au postat locatiile, Studiati si votati !
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google