Ce V-ati Cumpara Dupa Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vise-

Salut.Daca as avea BANI mi-as lua noul opel insignia.

Dar ma multumesc cu ce am deocamdata pe parcurs vom mai vedea.(daca as avea si eu o matusa TAMARA-ce super ar fi fost)

Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• un audi quatro ar fi bunicel
      poate in second life
      sigpic Alexandria

Comment

• Un scirocco mi-as lua.Noua nu mi-o permit,poate gasesc ceva SH.Noua pleaca de la 19.000E parca.Dar o sa mai treaca cativa ani.E fantastica masina asta.
        Attached Files
        Last edited by Pacco; 12 February 2009, 19:49.
        sigpic

Comment

• skoda vr6,nice car

Comment

• ceva ce mi-as putea permite s-o intretin cum trebuie ;)
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• E92 272cp xdrive.

Comment

• si o jeta ar fi buna
                sigpic Alexandria

Comment

• daca as avea.....mi-as lua acum ce sa spun eu raman cu dacioasa mea fericit pana la adanci batraneti ca pana se ivesc noi oportunitati tot logan as cumpara si tot diesel.

Comment

• ce mi-as lua dupa logan ? am ph2,mi-as luat ori un renault steppe , ori dacia MCV....de ce nu viitorul SUV sau coupe
                    ....
                    deci Dacia 4ever
                    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Un mitsubishi evo 9
                      sigpic
                      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• noua octavia sau poate octavia 3 care urmeaza sa fie lansata

Comment

• Andrei poate te hotarasti la una. Acum ceva timp era noua Superb de la Skoda.

Eu tot Skoda 1.8T sau RS. Sunt consecvent

Comment

• daca se poate superb dc nu? dar tinand cont ca e diferenta de vreo 5-6000 de euro...ramane octavia..cine stie ce va peste ceva timp

Comment

• Orice, dar sa aiba peste 1500kg, sa nu ma mai zboare de pe sosea dupa ce depasesc un TIR...

Pentru viitorul apropiat aspir la un BMW E34 520i numai al meu. Sanatate sa fie!

Comment

• dupa logan sau chiar impreuna cu loganul mi-as lua un opel tigra modelul vechi(1995-2000) mie unul imi place la nebunie dar in nici un caz nu as lasa loganul pt un sh daca se mai fabricau si era noua poate il lasam
                                Last edited by lupulucian; 2 May 2009, 16:07.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google