sa fiu mai realist la o Octavia m-as duce, 1.8tsi. De visat visez la Q7!
Ce V-ati Cumpara Dupa Logan?
Collapse
X
-
Originally posted by darksid3 View PostRX8 are motor rotativ, ceea ce se traduce printr-o dublare a cilindreii, cand e vorba de taxe! 1.3 = 2.6 in acte, impozit pe masura! Pe langa faptul ca motorul ala merge si pe ulei, din fabricatie, nu are cine sa ti-l repare, in RomaniaNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Cica in certificat scrie 2616 cc.
2001 Mazda RX-8 - full technical specs sheet, including performance data, economy and emissions, dimensions, weight and engine particulars.
Capacity 2.6 litre
2616 cc
(159.638 cu in)
Masina de plimbat.
Consumul de combustibil - în oraş (urban) 15.1 l./100 km.Attached FilesLast edited by mr.K; 27 February 2013, 13:23.
Comment
-
As cumpara un duster,are un prieten si este foarte ok,am mers cu el offroad,foarte tare.
Comment
-
Originally posted by Archangel80 View PostFoarte putini dintre proprietarii de Logan se vor intoarce la Logan. Deja preturile sunt foarte apropiate la motoare si dotari similare.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Cand am citit titlul thread-ului,ma asteptam sa citesc comentarii legate de masini din clasa loganului ( la bani ma refer ~10.000 euro ) sau cu o clasa/doua peste. Toti fabulati ) tsi 200 hp,q7,rx8 jaguar ).
Sunt curios in urmatorii 3-5 ani cati dintre voi va veti dezvolta financiar incat sa va indepliniti maretele vise
Eu sper ca urmatoarea masina v-a fi ( cam peste 2 ani) o skoda octavia sau un vw jetta. Cat mai economica,clima,servo si geamuri electrice.
Sent from my GT-S7500 using Forum Runner
Comment
-
Eu dupa sandero 1.2 gpl mi-as lua alt sandero, dar modelul nou, mcv 2 sau duster. Depinde ce drumuri si cu cate bagaje as avea de facut. Diesel as lua doar daca nu as da bani pe motorina sau daca as face multe drumuri lungi., in rest tot gpl.
Comment
Comment