Ce V-ati Cumpara Dupa Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa tii cont si de faptul ca "numa' șase-s norocoase" (din 49, desigur). Așa că, nu se stie niciodata cum o fi cu fondurile...

Comment

• Sa te auda Dumnezeu promit ca maine o sa ma duc sa iau un bilet la loto

Comment

• Eu as merge pe Duster. Daca iei dci-ul ala mai puternic, parca se merita investitia (desi vorbim deja de o suma frumusica). Oricum, avand mentalitatea noastra, tind mai mult spre o masina noua, in detrimentul uneia sh, pe principiul ca lucrul nou te tine mai mult.

Comment

• Norocul fie cu tine!

Comment

• Sa vad eu pe cineva care castiga cu 6 numere la loto si-si cumpara tot Logan.
            Nici nu e vorba de snobism, e vorba ca-ti cumperi o masina mai sigura, mai finisata, mai buna pe total, daca tot nu se pune problema de buget.
            Cu 6 numere castiga doar Loteria prin interpusi, asa ca puteti sa va luati gandul, oricum.
            Last edited by mr.K; 6 December 2014, 21:18.

Comment

• ceva interesant
              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                Sa vad eu pe cineva care castiga cu 6 numere la loto si-si cumpara tot Logan.
                Honda Civic, clar!

Comment

• Daca castig la Loto....Mercedes G Cross Country echipare AMG, full si negru....

Iar daca nu, cred ca m-as duce pe un Duster sau o Octavia diesel.
                  Last edited by Archangel80; 6 December 2014, 23:12.

Comment

• Archangel80
                    multi viseza la ,,,,,daca,,,,,
                    dar raman la vechia iubire(a se citi masina)
                    „Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca

Comment

• Am fost in pas cu umorul negru de a castiga la loto. Asa for fun.
                      Dar, o clasa G cu 600 cai si cuplu de 1000 Nm nu cred ca ar deranja pe cineva....

Comment

• @archangel80 - Cu 600 de cai frumoși, așa-i? :-)

Comment

• In ton:
                          Daca o sa castig la loto...o sa iau un LOGAN MCV model 1...si o sa arunc cu banii pe modificarea lui...sute de cai, tractiune integrala, etc, etc...
                          Asa...for fun.
                          Bine?

Comment

• Am fost in oras si am pus un bilet la loto asa cum am promis,si sincer daca as castiga as lua o masina buna viitor bun la copii si plimbari in toate locurile frumoase din lume ca viata e scurta nici nu ne dam seama cum trece.

Comment

• incercati sa visati si color,nu numai alb/negru
                              „Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca

Comment

• Pana la castig traim si noi cu visele .Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google