Uite din curiozitate,poate mergi cu altul,sau merge altcineva si tu stai in spate langa geam,stanga dreapta nu conteaza.Am mers cu 3 focus-uri pana acum si la toate am auzit acel zgomot.Poate a ta e mai speciala nu stiu.
Ce V-ati Cumpara Dupa Logan?
Collapse
X
-
Mulţumesc pentru idei mai studiez ...
Aştept să pice para mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă....aşa de greu mă decid ...
In orice caz e mare stress achizitionarea unei alte masini, dupa ce anterioara a fost cu mare ghinion. In cazul meu, in momentul de fata actioneaza faza cu drobul de sare...
Apropos de hyundai i10, am vorbit cu posesori ai acestei variante si...is speriati de consumul mare pentru ce clasa mica de masina au. Ajunge si la 10 in oras. ( binenteles ca depinde neaparat si de stilul de condus, dar si totusi ...) Oricum, nu e chiar ieftinuta.Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostUite din curiozitate,poate mergi cu altul,sau merge altcineva si tu stai in spate langa geam,stanga dreapta nu conteaza.Am mers cu 3 focus-uri pana acum si la toate am auzit acel zgomot.Poate a ta e mai speciala nu stiu.
Comment
-
Originally posted by Pacco View Post@PCH:stii care e singurul lucru care nu imi place la Focus (2,nu stiu de 3)?Si la hatchback si la berlina am observat ca in spate se aude un zgomot in mers.Pare sa vina de la puntea spate,ca si cum in portbagaj ai avea o gaura.Asta e singurul lucru care nu imi place.
Apropo focus 3 este cel din avatarul lui PCH.
Comment
-
Originally posted by AlinVRS View PostApropo focus 3 este cel din avatarul lui PCH.
Comment
-
Eu la ala ii ziceam Focus 3 ... in fine este o masina buna si asta mi-as cumpara dupa Logan.
Comment
-
megane coupe, dar nu ma lasa nevasta-mea, cica masinile in 2 usi sunt de agagat pitipoance, daca as fi luat megane-ul in loc de logan(cum vroiam initial), n-ar fi iesit cu mine... sper s-o conving macar acum, ca-s deja "luat" si mai degraba ma uit dupa o masina decat dupa zece muieriDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostPai fa si tu ca mine....am plecat dimineata cu Logan si am ajuns seara cu Focus! ))
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostEu...dupa vanzarea sandero-ului (si uite ca au trecut 5 luni) inca sunt indecisa ce sa imi iau...Vreau o masina decent de micuta (in nici un caz smart), ideea principala e sa consume putin si intretinerea sa fie deasemenea, economica. Ce idei aveti?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment