Ce V-ati Cumpara Dupa Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by L3on_rgby View Post
    Diesel as lua doar daca nu as da bani pe motorina
    Să-mi spui şi mie te rog frumos când găseşti reţeta asta!

Comment

• Originally posted by micutzu666 View Post
      la 18.000 euro ce pot lua in afara de duster? un suv similar gasesc?Nu vreau Lada Niva..
      Nissan Juke cred ca ar fi alegerea. Atat ca la aia nu prea ai portbagaj, zici ca e sandero sau tico ...
      ​​​​​​

Comment

• Ampt, nu am reteta momentan. Daca o aveam, nu treceam de la diesel la gpl. Insa nu se stie niciodata. Poate cultiv rapita si fac biodiesel daca se mai scumpesc toti carurantii. Ideea e ca as ramane in gama dacia, asa criticate cum sunt ele.

Comment

• Dupa Logan as opta pentru o Skoda octavia break.

Sent from my N9005 using Forum Runner

Comment

• Originally posted by Leo0608 View Post
            Nissan Juke cred ca ar fi alegerea. Atat ca la aia nu prea ai portbagaj, zici ca e sandero sau tico ...
            Aaa nu,piticania aia in nici un caz.Stai linistit ca nici Duster nu e cine stie ce la capitolul portbagaj,mai ales in varianta 4x4

Daca nu ar fi problema de bani as alege un superb break..
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Originally posted by micutzu666 View Post
              Daca nu ar fi problema de bani as alege un superb break..
              Frumoasă alegere, o maşină într-adevăr superbă şi cu un spaţiu interior uriaş!

Comment

• Dupa logan tot logan am avut o berlina 2005 ambiance ,o berlina 2007 laureate cu gpl in prezent un Sandel.Daca da domnul sa castig la bingo mai vedem deocamdata pana in 10000 eu nu cred ca se merita altceva.

Comment

• La puterea noastra de cumparare si la ce salarii avem , cred ca noul Logan e perfect , daca vb de sh-uri , ar mai fi si alte optiuni .... in rest vise taica , vise Mult succes in viitoarele achizitii !!!!

Comment

• Realist vorbind, o Toyota corolla modelul nou, daca ar fi sa visez mi-as lua fie Volvo S80 fie Lexus IS

Comment

• la alegere intre skoda octavia si golf 7 (daca e sa vorbim de masini noi si la momentul prezent)
                      sigpic

Comment

• mi-as lua logan modelul nou

Comment

• Gând la gând...
                          Last edited by 77sky; 7 December 2014, 00:48.

Comment

• Sal eu sincer tot logan as vrea dar modelu asta nou logan 2 cu toate optiunile pe el si sa fie nou, am un logan din 2005 l-am luat de nou si merge f bine si acum nu am schimbat mai nimic la el consumabile si 2 capete de bara.Nu ma indur sa il vand ca nu are pret o sa pun un gpl prin ianuarie si cam asta e ,km are vreo 120 000

Comment

• @manujupanu - Te-ai gandit la un model anume de instalatie GPL?

Comment

• Nu am zis ca o sa pun un gpl la Buzau, com Varnesti pe vechiul logan si as prefera un logan 2 dci euro 5 ful option dar din pacate nu sunt fonduri pt una noua

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google