Ce V-ati Cumpara Dupa Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Completare: mi-ar placea dupa Logan ori un Logan 16v, ori un Clio 1 RS (nu ala vechi, Williams mai nou nitel), ori un Opel care sa fie neaparat 2.0 16v (Astra F, G, Vectra A), sunt nemaipomenite motoarele astea... iar ca masina de paralel o autohtona 1300 sau 1410 Sport.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
      off topic:seba tu esti un mare fan megane.
      atata timp cat clio rs ridica o roata pe viraje si se pisa pe botul ridicat al masinilor cu svastica, sunt un mare fan renou. si cum noul megane rs e o idee nedigerata pt folxvagan, vai, da, sunt fan megane. am devenit fan de tinichele si zdranganituri frantuzesti numai sa nu-i mai aud pe hitleristi cu folxvaganu 3,14....sau pe aia cu tigai japoneze din al doilea mondial, gen crx sau civic vti...care dupa 20 de ani de studii, 16 valve, vtec si injectie multipunct au reusit sa scoata si ei in '92 o masina cu motor de 1.6_100cp, cam cat avea r12 gordini in '72 cu doar 8 supape, fara vtec, carburatie...mari inventatori japonezii astia. numa ca nu-i recunoaste nimeni si mai, ca sa vezi, din nou renou...al dracu mancatorii astia de branza stricata, cum le nimeresc ei sa-i oftice pe hitler, pe musolini si pe akihito
      Last edited by Seba; 1 November 2009, 02:04.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• eu chiar sunt interesat de un megane 2 din 2005-2006 mai ales diesel si sa fie berlina...si daca e sa fie una noua Skoda octavia clar

Comment

• sal

ma bag si eu in ordinea doleantelor noua Dacia Coupe daca o scot astia si ii la pret bun, Saab 9.3 1.9 tdi 150CP, apoi Opel Insignia ca mai pica preturile poate, sau noua Octavia, Opel Vectra C GTS 1.9 150CP, astea pe motorina iar daca o sa trec pe benzina Opel Astra GTC, Mitsubishi Evolution X, Toyota Supra, Nissan Skyline, de ce nu Ford Mustang am vazut si la 12000E, numai bine!

Comment

• Originally posted by adyxzz View Post
            ma bag si eu in ordinea doleantelor noua Dacia Coupe daca o scot astia si ii la pret bun, Saab 9.3 1.9 tdi 150CP, apoi Opel Insignia ca mai pica preturile poate, sau noua Octavia, Opel Vectra C GTS 1.9 150CP, astea pe motorina iar daca o sa trec pe benzina Opel Astra GTC, Mitsubishi Evolution X, Toyota Supra, Nissan Skyline, de ce nu Ford Mustang am vazut si la 12000E, numai bine!
            Preturile vor creste cu siguranta. De acum masinile vor fi numai pe comanda, s-a dus jmecheria cu masini pe stoc si gata cu discounturile. Ne vor astepta vremuri grele.
            fara reclama in semnaturi

Comment

• Un Duster pentru ca e spatios[cel putin asa cred ca va fi ] si are o forma de jeep care imi place L-am vazut de curand intr-o revista si arata super,sper sa fie la fel de aratos si in realitate, iar de pret nici nu mai zic e super daca e cum se estimeaza.
              Last edited by marin marius; 18 January 2010, 22:14.

Comment

• o da

Comment

• mi-a placut tare filmuletul mai ales dupa secunda '49 dupa ce da ala din telecomanda si incep sa creasca copacii )

Comment

• Un Logan mai puternic sa moara nemtii de ciuda
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• o alfa romeo 156 pe motorina 140cp.avand in vedere ca tata detine o alfa de 2001 model 146 1.9jtd cu 220.000km si inca trage de rupe in 3 ani de cand o are na schimbat nimic la ea in afara de consumabile.ps locuieste in it) la noi in tara nare rost la ce suspensie are super masina nu reusesti sa te tii dupa ea cu loganu mai ales intr-un dum mai virajat.numai drumuri bune colegii

Comment

• In maxim 1an vreau sa-mi cumpar un chrysler c300 dar loganul nu o sa-l vand niciodata ,in primul rand e prima mea masina si este cumparata de mine la varsta de 19 ani fara sprijinul financiar din partea parintilor
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Mi'ar place noua Lancia Delta sau un Megane 3 Coupe
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• am condus multe masini, dar in tara asta, la bani astia, si la nivelul nostrui de trai eu zic ca Logan-ul 1.5 dci este cea mai ieftina masina , si de intretinut, si poti face cu ce vrei.Eu unul tot logan imi cumpar....

Comment

• Originally posted by ionel89 View Post
                              In maxim 1an vreau sa-mi cumpar un chrysler c300 dar loganul nu o sa-l vand niciodata ,in primul rand e prima mea masina si este cumparata de mine la varsta de 19 ani fara sprijinul financiar din partea parintilor
                              Mai bine ti-ai lua gandul de la asa ceva. Sau cel mai bine conduci una si te saturi rapid. Printre cele mai slabe finisari, frane, motoare si cutii de viteze.
                              Daca nu iei in varianta SRT (care-i a dracului de scumpa), nu prea merita.
                              Frane mai proaste ca o caruta. Suspensia la fel. Tinuta de drum horror. Motoare lenese si cutii de viteze inapoiate.

Comment

• daca nu as avea grija banilor: mai mult ca sigur un ///M5 Touring, masina de familie adevarata (fan bmw)...; coborand cu picioarele pe pamant, presupunand ca mi-as permite o alta masina noua, probabil un alt logan, probabil diesel, sau un 1.6 16volti...vise tata, vise!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google