Completare: mi-ar placea dupa Logan ori un Logan 16v, ori un Clio 1 RS (nu ala vechi, Williams mai nou nitel), ori un Opel care sa fie neaparat 2.0 16v (Astra F, G, Vectra A), sunt nemaipomenite motoarele astea... iar ca masina de paralel o autohtona 1300 sau 1410 Sport.
Ce V-ati Cumpara Dupa Logan?
Collapse
X
-
-
Originally posted by margelatu View Postoff topic:seba tu esti un mare fan megane.si mai, ca sa vezi, din nou renou...al dracu mancatorii astia de branza stricata, cum le nimeresc ei sa-i oftice pe hitler, pe musolini si pe akihito
Last edited by Seba; 1 November 2009, 02:04.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
sal
ma bag si eu in ordinea doleantelor noua Dacia Coupe daca o scot astia si ii la pret bun, Saab 9.3 1.9 tdi 150CP, apoi Opel Insignia ca mai pica preturile poate, sau noua Octavia, Opel Vectra C GTS 1.9 150CP, astea pe motorina iar daca o sa trec pe benzina Opel Astra GTC, Mitsubishi Evolution X, Toyota Supra, Nissan Skyline, de ce nu Ford Mustang am vazut si la 12000E, numai bine!
Comment
-
Originally posted by adyxzz View Postma bag si eu in ordinea doleantelor noua Dacia Coupe daca o scot astia si ii la pret bun, Saab 9.3 1.9 tdi 150CP, apoi Opel Insignia ca mai pica preturile poate, sau noua Octavia, Opel Vectra C GTS 1.9 150CP, astea pe motorina iar daca o sa trec pe benzina Opel Astra GTC, Mitsubishi Evolution X, Toyota Supra, Nissan Skyline, de ce nu Ford Mustang am vazut si la 12000E, numai bine!fara reclama in semnaturi
Comment
-
Un Dusterpentru ca e spatios[cel putin asa cred ca va fi ] si are o forma de jeep care imi place L-am vazut de curand intr-o revista si arata super,sper sa fie la fel de aratos si in realitate, iar de pret nici nu mai zic e super daca e cum se estimeaza.
Last edited by marin marius; 18 January 2010, 22:14.
Comment
-
-
o alfa romeo 156 pe motorina 140cp.avand in vedere ca tata detine o alfa de 2001 model 146 1.9jtd cu 220.000km si inca trage de rupe in 3 ani de cand o are na schimbat nimic la ea in afara de consumabile.ps locuieste in it) la noi in tara nare rost la ce suspensie are
super masina nu reusesti sa te tii dupa ea cu loganu mai ales intr-un dum mai virajat.numai drumuri bune colegii
Comment
-
In maxim 1an vreau sa-mi cumpar un chrysler c300 dar loganul nu o sa-l vand niciodata ,in primul rand e prima mea masina si este cumparata de mine la varsta de 19 ani fara sprijinul financiar din partea parintilor
Comment
-
Originally posted by ionel89 View PostIn maxim 1an vreau sa-mi cumpar un chrysler c300 dar loganul nu o sa-l vand niciodata ,in primul rand e prima mea masina si este cumparata de mine la varsta de 19 ani fara sprijinul financiar din partea parintilor
Daca nu iei in varianta SRT (care-i a dracului de scumpa), nu prea merita.
Frane mai proaste ca o caruta. Suspensia la fel. Tinuta de drum horror. Motoare lenese si cutii de viteze inapoiate.
Comment
-
daca nu as avea grija banilor: mai mult ca sigur un ///M5 Touring, masina de familie adevarata (fan bmw)...; coborand cu picioarele pe pamant, presupunand ca mi-as permite o alta masina noua, probabil un alt logan, probabil diesel, sau un 1.6 16volti...vise tata, vise!
Comment
Comment