Ce V-ati Cumpara Dupa Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata ea a masina de familie dar e undercover la 500 de cai ...iti zic eu . Nu prea vad eu copilu in scaun Isofix si tu accelerand 0-100 in sub 5 secunde
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• pai asta e chestia cea mai interesanta!!! un lup in haine de oita barsana ... mioritica! ...si ca totul sa para cat mai inocent, culoarea sa fie ...... visinie... chill dude!!!!i'm dreaming!!!

Comment

• dupa logan,o sa imi iau un familiar gen seat alhambra,dar pana atunci sper sa scoata cat mai repede dacia monovolum,nici nu o sa stau pe ganduri,sunt f multumit de dacia la cat am dat pe ea ,e super

Comment

• dupa logan, mi-as cumpara un bmw seria 3 sau un Golf 5
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Dupa Logan, pe care l-am cedat tatalui meu, (criza, ce sa fac...) mi-am luat opel astra g, o masina simpla, dar la fel de credincioasa ca si Logan-ul. Dupa ce o trece criza ma gandesc la un Mitsubishi Lancer Sport Sedan sau chear la un Evolution.

Comment

• Daca ar fi sa-mi cumpar alta marca de masina as ramane tot in familie, sa zic asa, si as cumpara un Renault Laguna 3. Dar fiind o masina scumpa pentru romani, as alege noul Logan (X52).

Comment

• Avand in vedere ca e "criza",eu mi-as lua un Seat Leon 1.2 TSI
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Dragilor, eu si-asa sunt in ganduri de updatare...ma omorati cu ideile voastre ...chestiunea e ca mai trebuie sa ne si permitem....dar cica atat timp cat stim exact ce ne dorim, se va ivi si ocazia si conjunctura si oamenii potriviti care sa ne ajute / ghideze in indeplinirea dorintei... Eu imi doresc o masinuta care sa raspunda catorva pretentii minime, sa le zic asa ( fata de ce detin acum ) dar in primul rand vreau sa aiba un consum mic !
                  Frumos Seatul, D-FENS !
                  Loganist far'de Logan

Comment

• Originally posted by Daniel68 View Post
                    Daca ar fi sa-mi cumpar alta marca de masina as ramane tot in familie, sa zic asa, si as cumpara un Renault Laguna 3. Dar fiind o masina scumpa pentru romani, as alege noul Logan (X52).
                    Uuuhh,cum arata x52
                    Da,e o idee buna,dar Bleu Extreme sa fie!

Comment

• Laguna 3 2.0 pe benzina. Si neagra. Dar pe configurator am trecut lejer de 20.000 de euro fara TVA, mai e si euro 4, deci inca ceva bani taxa. Asa ca, una SH probabil de maximum 3 ani. Loganul ramane in familie.

Comment

• Originally posted by sand'dana View Post
                        ...chestiunea e ca mai trebuie sa ne si permitem....dar cica atat timp cat stim exact ce ne dorim, se va ivi si ocazia si conjunctura si oamenii potriviti care sa ne ajute / ghideze in indeplinirea dorintei... Eu imi doresc o masinuta care sa raspunda catorva pretentii minime, sa le zic asa ( fata de ce detin acum ) dar in primul rand vreau sa aiba un consum mic !
                        Frumos Seatul, D-FENS !
                        Bine zis!.
                        Si eu sper intr-o conjunctura favorabila pt implinirea visului.
                        sand'dana,multumesc pt apreciere.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Logan Dci.Iar apoi daca mi-as mai permite ceva ar fi ceva de genu 1.6-2.0 benzina,turbo daca o sa se poata si caroserie/suspensie sport.
                          Last edited by gheumm; 30 July 2010, 12:18.
                          Iara m-am culcat tarziu...

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                            Mai bine ti-ai lua gandul de la asa ceva. Sau cel mai bine conduci una si te saturi rapid. Printre cele mai slabe finisari, frane, motoare si cutii de viteze.
                            Daca nu iei in varianta SRT (care-i a dracului de scumpa), nu prea merita.
                            Frane mai proaste ca o caruta. Suspensia la fel. Tinuta de drum horror. Motoare lenese si cutii de viteze inapoiate.
                            Am un unchi care are un Chrysler 300 C motorizare 3.0L CRD,si nu a avut probleme cu el si eu tot aceiasi motorizare imi cumpar , de condus l-am condus merge destul de bine ,proleme despre el nu prea am auzit pana acum .
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• 1. Ford Focus ST (220 CP) sau RS (300 CP)
                              2. Mitsubishi Lancer RALLIART (240 CP) sau fratelesau mai mic Colt RALLIART (150 CP)
                              3. Renault Clio RS (200 CP) sau Megane RS (250 CP)
                              4. VW Polo GTI 2010 (190 CP) sau Golf V GTI (200 CP)
                              5. Dacia Duster 1.5 dCi (110 CP) + remapare (135 CP)

Sa nu sariti pe mine, doar daca am posibilitatea o sa imi iau alta masina ... SH, mi-as lua un E30 si l-as modifica dupa gusturile mele.
                              My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• fara sa ma gandesc nici macar o clipa, cand o sa am prima ocazie:

Noua Skoa Octavia Combi RS , 2.0 Diesel de 170 cp 6-Trepte ..Vis

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google