Propun sa facem si poze la masini parcate neregulamentar poate se mai simt si unii care parcheaza cum ii taie capul ce spuneti???
Masini Parcate Neregulamentar
Collapse
X
-
de acord
Sa vad daca gasesc aparatu in seara asta am ce parca ca la mine in fata blocului mereu se gasesc "destepti" care nu stiu sa parcheze si de cele mai multe ori blocheaza si pe altia.
Mentionez ca nu o sa vanez oamenii care gresesc si ei odata, ci pe cei care fac din asta un obicei.
PS: Rog corectarea numelui la TOPIC
Comment
-
Dane, acu' stii ce-s alea "msini" ?
eu nu o data am vazut masina lu' cap-de-creta (a se citi "politiei rutiere") stand sub semnul de oprirea interzisa si dand amenzi (in fata autogarii) soferilor de taxi ce opreau sa-si lase clientii. Poza nu am apucat sa fac cu telefonul, ca n-are blitz, iar cand am iesit cu camera, inainte sa fac poza m-au vazut si s-au luat de mine; dupa mintea lor, voiau sa-mi confiste camera, sa se asigure ca n-am poze cu ei.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu zic sa faceti o vizita in drumul taberei dupa orele 20 si sa fiti nevoiti sa ramaneti peste noapte sa va vad eu unde parcati si apoi sa va apucati sa fotografiati pe cei care parcheaz ape unde gasesc un loc cat de cat.
si asta e valabil cam peste tot in bucuresti. Am dat exemplu cu drumul taberei pentru ca in acea zona raman uneori peste noapte si sunt nevoit sa parchez pe unde apuc. In titan am 2 locuri de parcare si chem politia dupa orele 18 daca e parcarea ocupata.
hai sa fim putin rationali. Credeti ca daca ar exista locuri de parcare suficiente ar mai parca lumea pe unde apuca? Poate unul, doi, care au soriciul mai gros....
mult succes cu fotografiatul, daca sunteti interesati va dau adresa sa veniti sa-mi faceti poze cand parchez "pe dos".
Comment
-
Sincer ...Si eu parchez neregulamentar dar e vorba de ce care incurca si traficul ... Gen bmw-urile si mertzanurile parcate in fiecare weekend la faleza !!! Se pun avariile si se parcheaza chiar si pe banda de circulatie am sa ies la o plimbare cu aparatul foto si o sa va dau exemple normal cu nr de inmatriculare cenzurat sa nu fie ofensate anumite persoane ;)DRIVE LIKE A DEVIL FEEL LIKE A GOD !!!
Comment
-
Aici putem discuta mult si bine:P
NU sunt deacord cu cei care parcheaza deadreptul sfidator fata de ceilalti colegi de trafic.
Pe de alta parte problema parcariilor neregulamentare nu e problema noastra ci a PRIMARIEI care de 15 ani ne tot promit ca vor face parcari!!!! Si subterane si etajate si mai stiu eu cum...Si nu au facut nimic.Acum e CAMPANIE ELECTORALA si iar aud aceleasi promisiuni ca o sa faca.NU MAI CRED NIMIC.
problema e una singura si o spun tare si raspicat ,probleama e nu cum parcam ci unde parcam ptr ca NU AVEM PARCARI. PunctAm scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Comment