Ma tu tii cu ursul?
Masini Parcate Neregulamentar
Collapse
X
-
aceasta masina este....parcata , ziua in amiaza mare, in cartierul SalajanLast edited by sorin_pss; 26 March 2009, 20:13.
Comment
-
Prima poza: no comment! Si dup-aia cica si-a gasit masina zgariata "in parcare".
A 2-a poza: Loganul meu baga-mi-as ****.
Oare cum arata un Cielo cu o caramida pe scaun? Daca mi-a lovit masina ma duc la el si-i cer cheia sa-mi iau caramida inapoi ...
Comment
-
Masini parcate pe un sens de mers sunt in fata la blocul J4 de pe Strada Furnalistilor
(pe langa restaurantul 2 Cocosi) .Seara se face un sir de cel putin 10 masini parcate pur si simplu pe strada ingreunand mult traficul in zona. Am vazut ca nimeni nu face nimic. Mai sunt masini parcate anapoda si pe Str Otelarilor. La mine la bloc parcarea e full seara , vechea dacie e plina de zgarieturi si vopsea sarita pe portiere de la vecinii de parcare. Mii groaza cand o sa vina noua masina, sper sa fiu scutit de surprize.
Comment
-
Sunt blonda si mi-am luat permis.Ura, ura..... Uite si un loc de parcare, ce bine ca avem trotuare....Am sa o las si pe avarie ca sa nu ma amendeze nenea cu chipiu.METABOND RULES
Comment
-
Comment