Service Galati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sand'dana View Post
    Cine ma ajuta cu numar de telefon de la statia ITP a Frontalului?
    Ca cei de la magazin m-au cam trimis la cautat pe net, iar pe net nu am gasit ...
    0236.462124, 0336.401015, 0744.472517.
    Astea sunt nr.de telefon de la service str. Crizantemelor.Cel de la ITP nu il stiu,dar daca nu il afli din alte surse il sun pe patron si iti fac direct rezervare ,daca asta doresti

Comment

• Multam frumos, Relu ! Esti un gentleman ! Sun maine si daca nu me descurc (oare?), apelez la tine Misi , misi !
      (mie pe 17 imi expira ITP-ul)

Ura! urA! m-am programat pt sambata din aproape in aproape am dat de nr-ul de mobil al dlui de la statia ITP
      Last edited by sand'dana; 14 April 2011, 10:42. Reason: Automerged Doublepost
      Loganist far'de Logan

Comment

• Iti doresc succesuri si sa nu ai parte de nicio revenire...la service.

Comment

• Am facut schimbul de ulei la Apan (pe centura) : ulei Elf 5W-40, filtru ulei, garnitura baie de ulei + manopera = 290 RON. Exorbitant de scump. Toate piesele au fost de la ei. Aveau o promotie cu schimb de ulei + manopera la 149 RON, dar doar cu ulei Dacia Oil (eu am avut la masina doar Elf si nu am vrut sa schimb marca).

Comment

• cam scump,eu am schimbat in primavara la Frontal ,ulei de la ei CASTROL EDGE +filtu 230lei

salutare, cine stie unde se face un ITP mai ieftin???????
            Last edited by gygygal; 25 May 2011, 10:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by gygygal View Post
              salutare, cine stie unde se face un ITP mai ieftin???????
              ... cel mai ieftin din oraş , la Frontal 65 lei - tel pt. programări 0756091835
              Skypeeâ„¢

Comment

• Originally posted by skypee View Post
                ... cel mai ieftin din oraş , la Frontal 65 lei - tel pt. programări 0756091835
                au ceva pretentii vizavi de stingator,trusa medicala?????

Comment

• Logic ar fi să le ai , nu verifica presiunea la stingător , doar sa i le arăţi că le ai acolo. Dar nu le găseşti la un vecin\prieten să ţi le dea pentru 1h la plimbare?
                  Skypeeâ„¢

Comment

• Originally posted by skypee View Post
                    Logic ar fi să le ai , nu verifica presiunea la stingător , doar sa i le arăţi că le ai acolo. Dar nu le găseşti la un vecin\prieten să ţi le dea pentru 1h la plimbare?
                    eu am tottul dar sunt cam batrane.......

spre rusinea mea............
                    Last edited by gygygal; 25 May 2011, 11:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Postez aici desi nu e neaparat vorba de Galati, ci in general de serviciile Dacia.

Va confirm ca Dacia Asistenta functioneaza. Si chiar cu promptitudine. M-am "plimbat" ieri dis-de-dimineata cu platforma in drum spre Braila, dar pe un motiv foarte intemeiat: am ramas fara frane in panta(panica maxima) si martorul ABS s-a intepenit aprins in bord. S-a rezolvat. Diagnosticat: rulment dreapta fata naspet. Inlocuit.
                      Loganist far'de Logan

Comment

• Intrebare pentru meseriasi: la inlocuirea unui rulment pe fata (patania Elenei) este necesara refacerea geometriei trenului fata? Nu va grabiti cu raspunsul ... pentru ca ala evident este gresit!

Si tot pentru meseriasi: de ce a ramas masina Elenei fara frane daca s-a blocat rulmentul? Care-i explicatia?

Comment

• bine ca nu sa intamplat nimic grav elena

Comment

• e posibil ca masina sa nu fi ramas fara frane propriu zis. in cele mai multe cazuri, atunci cand ABS-ul cedeaza, franarea se face la fel pe toate rotile. sistemele tip ABS distribuie forta de franare in functie de aderenta. cand acestea cedeaza sistemul permite franarea dar fara nici un control (ca la vechea Dacie cand suspendai repartitorul de pe spate). odata ce pentru depresarea si montarea rulmentului este necesara demontarea portfuzetei se recomanda verificarea directiei. orice interventie la trenul de rulare (schimbat bucse, piviti, rulmenti, amortizoare) implica verificarea directiei.
                            si eu am avut un rulment pe dreapta fata care a cedat nervos. din cauza "autostrazilor" noastre si a super drumurilor a intrat mizerie intre senzor si rulment si mi-a distrus tinta magnetica de pe rulment. ABS-ul nu vedea aceeasi viteza pe roata dreapta fata si se decupla automat. asta nu-mi afecta franarea, aceasta facandu-se simultan si cu aceeasi intensitate pe toare rotile. dupa 130 de lei si o bere cheltuiti pe reparatie totul a revenit la normal.
                            Last edited by madalin_c; 28 May 2011, 15:58.

Comment

• S-a discutat si pe acest topic de pe ClubSandero (ultimele15 posturi) despre patania mea cu frana. Daca aveam pe cineva cu mine in masina ar fi putut confirma zgomotul continuu si zapacit produs de ABS si comportarea masinii. Oricum, degeaba nu a fost inlocuit rulmentul cela si nici ABS-ul nu statea degeaba aprins in bord...
                              Loganist far'de Logan

Comment

• Matorul ABS se poate aprinde din doua motive:
                                1.rulmentul bulit ,cum a fost in cazul Elenei.
                                2.senzorul de citire defect, cum a fost in cazul meu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google