If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cine ma ajuta cu numar de telefon de la statia ITP a Frontalului?
Ca cei de la magazin m-au cam trimis la cautat pe net, iar pe net nu am gasit ...
0236.462124, 0336.401015, 0744.472517.
Astea sunt nr.de telefon de la service str. Crizantemelor.Cel de la ITP nu il stiu,dar daca nu il afli din alte surse il sun pe patron si iti fac direct rezervare ,daca asta doresti
Am facut schimbul de ulei la Apan (pe centura) : ulei Elf 5W-40, filtru ulei, garnitura baie de ulei + manopera = 290 RON. Exorbitant de scump. Toate piesele au fost de la ei. Aveau o promotie cu schimb de ulei + manopera la 149 RON, dar doar cu ulei Dacia Oil (eu am avut la masina doar Elf si nu am vrut sa schimb marca).
Logic ar fi să le ai , nu verifica presiunea la stingător , doar sa i le arăţi că le ai acolo. Dar nu le găseşti la un vecin\prieten să ţi le dea pentru 1h la plimbare?
Logic ar fi să le ai , nu verifica presiunea la stingător , doar sa i le arăţi că le ai acolo. Dar nu le găseşti la un vecin\prieten să ţi le dea pentru 1h la plimbare?
eu am tottul dar sunt cam batrane.......
spre rusinea mea............
Last edited by gygygal; 25 May 2011, 11:37.
Reason: Automerged Doublepost
Postez aici desi nu e neaparat vorba de Galati, ci in general de serviciile Dacia.
Va confirm ca Dacia Asistenta functioneaza. Si chiar cu promptitudine. M-am "plimbat" ieri dis-de-dimineata cu platforma in drum spre Braila, dar pe un motiv foarte intemeiat: am ramas fara frane in panta(panica maxima) si martorul ABS s-a intepenit aprins in bord. S-a rezolvat. Diagnosticat: rulment dreapta fata naspet. Inlocuit.
Intrebare pentru meseriasi: la inlocuirea unui rulment pe fata (patania Elenei) este necesara refacerea geometriei trenului fata? Nu va grabiti cu raspunsul ... pentru ca ala evident este gresit!
Si tot pentru meseriasi: de ce a ramas masina Elenei fara frane daca s-a blocat rulmentul? Care-i explicatia?
e posibil ca masina sa nu fi ramas fara frane propriu zis. in cele mai multe cazuri, atunci cand ABS-ul cedeaza, franarea se face la fel pe toate rotile. sistemele tip ABS distribuie forta de franare in functie de aderenta. cand acestea cedeaza sistemul permite franarea dar fara nici un control (ca la vechea Dacie cand suspendai repartitorul de pe spate). odata ce pentru depresarea si montarea rulmentului este necesara demontarea portfuzetei se recomanda verificarea directiei. orice interventie la trenul de rulare (schimbat bucse, piviti, rulmenti, amortizoare) implica verificarea directiei.
si eu am avut un rulment pe dreapta fata care a cedat nervos. din cauza "autostrazilor" noastre si a super drumurilor a intrat mizerie intre senzor si rulment si mi-a distrus tinta magnetica de pe rulment. ABS-ul nu vedea aceeasi viteza pe roata dreapta fata si se decupla automat. asta nu-mi afecta franarea, aceasta facandu-se simultan si cu aceeasi intensitate pe toare rotile. dupa 130 de lei si o bere cheltuiti pe reparatie totul a revenit la normal.
S-a discutat si pe acest topic de pe ClubSandero (ultimele15 posturi) despre patania mea cu frana. Daca aveam pe cineva cu mine in masina ar fi putut confirma zgomotul continuu si zapacit produs de ABS si comportarea masinii. Oricum, degeaba nu a fost inlocuit rulmentul cela si nici ABS-ul nu statea degeaba aprins in bord...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment