If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In cazul asta ar trebui ca toate service-urile autorizate -Renault/Dacia- sa se supere si sa renunte la licenta ?
Eu personal am numai amintiri neplacute legate de Nalba....
Eu am auzit ca au renuntat ei la licenta pentru ca le impuneau aia de la Renault preturi prea mari si ii obligau sa ia numai piese de origine. Acum pot repara orice masina la preturi mult mai mici si nu neaparat cu piese de origine.
sal!! stie careva unde pot face un bad boy la o capota de logan in galati ??????????!!!!!!!!!!!! si un raspuns scurt pentru ateriorii, okazii.ro, eu am cumparat multe de acolo
In curand carul meu face onorabila varsta de 4 ani! Nu mai este nou si drept urmare au inceput sa se cam adune belelele. Din comoditate, lipsa de timp sau pur si simplu din nepricepere, s-au adunat urmatoarele chestii care necesita inlocuire sau reparare:
- ulei motor + filtru (am depasit cu 1.100 km si/sau 4 luni)
- capete de bara (inca merg cu alea originale care acum au 89.000km !!!)
- cablu ambreiaj (scartaie ca dreaq)
- reductorul de la mecanismul stergatorului de parbriz (rasnita de cafea e jucarie )
- bloc de lumini (cand semnalizez dreapta, dau si flash involuntar)
- o janta aliaj (stanga spate, acum - care e trapez paralelipipedic obtuz)
- vreo 7 milioane de zgarieturi pe tabla
In rest, merge LASER!
Ma apropii de revizia de 3 ani.Dupa o discutie telefonica cu cei de la IATSA am inteles ca trebuie sa pregatesc cam 800 ron.(filtru aer , filtru ulei ,ulei antigel,lichid frana etc).
Motorizare 1.6/16v.Intrebarea e a mai facut cineva recent?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Daca iese din garantie poti sa-ti alegi service-ul,in schimb eu mai am 2 ani (3+2) asa ca n-am de ales.Sincer sa fiu in oricare situatie m-as afla, n-as face o revizie de mantuiala.
As alege un service cu o manopera decenta,in privinta pieselor le prefer pe cele de origine.
Am mai spus-o si pe alte posturi;primul logan 1.4 cumparat in oct. 2004 (primele modele)dus pana la 42.000,revizii la timp,fara probleme.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
In curand carul meu face onorabila varsta de 4 ani! Nu mai este nou si drept urmare au inceput sa se cam adune belelele. Din comoditate, lipsa de timp sau pur si simplu din nepricepere, s-au adunat urmatoarele chestii care necesita inlocuire sau reparare:
- ulei motor + filtru (am depasit cu 1.100 km si/sau 4 luni)
- capete de bara (inca merg cu alea originale care acum au 89.000km !!!)
- cablu ambreiaj (scartaie ca dreaq)
- reductorul de la mecanismul stergatorului de parbriz (rasnita de cafea e jucarie )
- bloc de lumini (cand semnalizez dreapta, dau si flash involuntar)
- o janta aliaj (stanga spate, acum - care e trapez paralelipipedic obtuz)
- vreo 7 milioane de zgarieturi pe tabla
In rest, merge LASER!
Rezolvat pct. 2 cu ajutorul lui laureatu'. Multumesc (si aici)!
Masina merge bine, aproape drept volanul la fel, sta aproape drept roata din dreapta aproape ca nu fluiera de la 80km/h in colo . Si nici mainile nu ma dor prea tare cand conduc. Laser, auzi!?
Tre' sa ajung urgent la "geometrist". Alti bani ...
Mi-am pus si conductor suplimentar de masa la triplele spate, dupa reteta crististreulea, multumesc!, pentru ca incepuse iar sa se aprinda lampa de ceata cand calcam frana. Deocamdata nu mai face. Daca nu-i nici asta solutia problemei ... instaurez teroarea! Tai cablul de masa si-l leg direct pe caroserie.
In curand montez si a 2-a plafoniera, cu 3 becuri, pentru locurile din spate.
Se apropie revizia de 60000 Km.Poate sa-mi recomande cineva un service?Am 1.5 dci si m-ar interesa si un pret orientativ.Multumesc si un AN NOU fericit!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment