@Sir Andrew, la prima revizie iti schimba uleiul si filtrele, nu e nevoie sa te duci pana la Mioveni pentru treaba asta, eu am fos multumit de Iatsa pana mi-au vopsit o aripa, la asta nu-s buni.
Service Galati
Collapse
X
-
Am mai spus-o la vremea respectiva, pe un alt topic.
Dupa ce au umplut instalatia de racire, au strans busonul la vasul de expansiune si cand a deschis termostatul, din cauza depresiunii create in circuit nu a mai tras apa din vas, circuitul fiind incomplet, mi s-a ridicat apa de naiba a luat-o; in fine, dadea apa afara pe la supapa vasului, busonul nu puteam sa-l desfac de teama sa nu ma oparesc., GMV-ul "urla" in tr.2, ce mai, lucrare frumoasa.
In cele din urma am reusit sa slabesc busonul la vas ( aviz celor care sustin ca supapa de la vas e unisens), a tras imediat toata apa, dupa care am completat, s-a echilibrat circuitul si totul a revenit la normal.Last edited by IancuMIC; 18 July 2012, 12:47.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Ultima revizie am facut-o in Polonia la service autorizat dacia si m-am simtit exact ca in tara: tras de timp si dupa ce mi-au dat cheile la masina imi spune ala de la receptie ca am o problema cu o bucsa pe spate dar las-o bre ca mai merge asa ...
Comment
Comment