If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am de facut cateva interventii urgente la un Logan 1,4 MPI Luareate.
Ma refer la partea electrica,servodirectie , verificare pt iarna(antigel, ulei).
Aveti recomandari de la vreun service din Galati sau pf care poate sa imi faca treaba buna si la un pret bun?
Buna gluma...O gramada de "meseriasi" de pe timpul lui Nenea Nicu si paraleli cu meseria.
Vezi ca trebuie sa te duci la o relatie, ca altfel nu te baga in seama.
Sigur IATSA. Am fost la toate. La APAN, la Nalba si la IATSA. Clasamentul este: IATSA, IATSA, APAN si mult si spate NALBA. Motivele? Incompetenta crasa, asta e
Ultima oara am fost la inceputul anului ca sa schimb uleiul si chiar daca aveam programare am asteptat 2 ore langa mosul ala care e sef la mecanica. Fiecare din aia care lucrau acolo bagau in fata cunoscuti si masini de la firme.
Zlate58, lucrezi cumva acolo?
Am vazut prea tarziu ca puteam sa deschid pe forumul galatean..In fine apropo de IATSA..Stiu ca sunt meseriasi baietiii dar te ard la buzunar...
exemplu personal: Am avut problemele cu cheile si acolo mi-a cerut cu tot cu manopera 7,5 milioane..Pana la urma am rez cu ajutorul unui prieten din buc doar cu 2,5...Deci exclus IATSA..Are cineva alta recomandare?
Si eu recomanda IATSA (multumit de treaba facuta acolo) si apoi Prisma. Nalba in nici un caz.
Sau Bosch Car Service, dar manopera e destul de scumpa (comparabil cu service-urile Dacia).
Am mai auzit destui multumiti de Frontal.
Eu nu am fost la Prisma de cat de 4 ori si nu am avut probleme cu ei (sau poate ca am avut numai probleme minore si nu mau bagat la banuieli?)Despre IATSA ce sa spun nu am intrat acolo,la Nalba am schimbat un proiector dar numai ca nu am fost eu cu masina (dar am o idee naspa de ei de cand erau pe str 1 Mai)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment