Cu Ce Sa Spal Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu Ce Sa Spal Masina

am o intrebare mare.dupa cum bine stiti am bleumarine la culoare.
    este o culoare nu tampita...ci foarte tampita...m-a pus naiba sa iau culoarea asta....acum trag ponoasele.
    Vreau sa stiu si eu cu ce sa sterg daca as da cu oleaca de apa pe ea??
    ca daca dau cu o carpa normala risc sa o zgarii si oricum raman urme urate.
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Eu as zice sa incerci cu burete din piele de caprioara.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Eu folosesc piele de caprioara naturala dar acuma nu cred ca mai gasesti asa ceva .

Comment

Incearca cu o carpa foarte curata,dar sa fie umeda.Ar fi bine sa fie ceva gen piele de caprioara.Eu am asa ceva,sintetica,luata din Carrefour.Am dat pe ea 10 ron,o folosesc doar pt asa ceva.O solutie ar fi s-o dai cu polish la culoare din cand in cand,dar e mai migalos.Si eu am avut bleumarin metalizat,la o Dacie din '95.Ii dadeam cu polish la culoare de cel putin odata pe luna,dar si munca...
        Si inca ceva,cand o speli,nu te zgarci la apa!
        Mult succes!
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Cu piele de caprioara dar numai la sters masina s-o folosesti nu si la altceva.
          sigpic #

Comment

Masina o speli cu apa si detergent special cel mai bine , sau apelezi la o spalatorie . In Pitesti la MyWash (podul viilor) e si ieftin si iti da si cu ceara dupa ce ti-o curata bine de tot . Pentru uscat folosesc piei sintetice (probabil) care imita pe cele de caprioara si nu-ti lasa un strop de apa pe masina cand pleci de acolo . Tot respectul pentru ei .
            P.S. Au si abonamente la 2 spalari 3x gratis TIP
            1.6 MPi Icy White

Comment

Domnilor...avem deja un topic unde chiar se afla niste informatii utile
              Va fac cunostinta "Intretinere vopsea" este numele sau
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google