Mesaj in caz ca masina ta deranjeaza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

DA o idee buna,ramane sa o punem in aplicare.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

si daca dai de unu care nu are credit pe tel?
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

primesti mesaj din ala cu "suna-ma"
        sigpic

Comment

ideea e foarte buna dar e greu sa civilizezi romanii.acum cateva zile am parcat langa gardul vecinului si a iesit sa-mi zica frumos ca daca o mai parchez acolo o sa-mi dea drumul la aier din cauciucuri.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

ideea este foarte buna dar cred ca doar pentru cei civilizati! o sa o pun si eu in aplicare!!!
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Si eu am o hartie de genu asta in masina de anu trecut cand m-am mutat intr-o zona unde se obisnuieste parcarea in spatele altor masini, acestea fiind blocate. Pana acum se pare ca nu am deranjat pe nimeni.

Comment

Un prieten a ajuns acasa si a constatat ca pe locul lui e alta masina. A parcat perpendicular pentru ca nu avea unde sa parcheze si a lasat si un numar de telefon in geam. Ce credeti ca s-a intamplat? Ala a iesit cu masina pentru ca masina de langa el plecase.Cand a vazut de pe balcon ca locul s-a eliberat a coborat sa parcheze masina normal, cand colo, "supriza" ala i-a intepat toate rotile...
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Specific ROMANESC..........
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

salutare

Originally posted by AG 23 YNG View Post
                    Specific ROMANESC..........
                    aveti vreunul si un model, cum arata o astfel de hartie?
                    Multumesc!

Comment

sa va povestesc ce am patit eu referitor la un blocaj dintr-asta....ma duc frumos la patinoar la noi in iasi ca aveam putina treaba si blochez pe cineva cu un renault. scot foaie si pix si scriu mare : Nu stau decat 5 minute.In caz ca iesiti va rog dati-mi un beep si vin sa scot masina. si o lipesc pe parbriz.trec in medie 10 min ca m-am lungit la vorba...si ies afara......vad o femeie afara dirijand....barbata-sau la volan....si facea acolo 30 cm in fata 30 in spate....la un momentdat...scapa ambreiajul si buf intr-un gard de protectie.....isi zgarie omul spoilerul ma duc la el si ii zic ......dar v-am lasat biletel de ce nu mi-ati dat beep...la care nevasta-sa ...a da asta scria acolo??
                      deci degeaba incerci tu sa fii politicos....ca unii chiar nu isi dau seama.....si uite asa .....s-a mai zgariat un spoiler
                      Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Originally posted by odorog View Post
                        vreau sa va povestesc si eu o faza....eu am o hartie special cu nr meu de tel.sdi am blocat eu pe un nenea in benzinarie si m-a sunat el,mi-am cerut frumos scuze,m-am dus si am mutat masina.faza tare a fost felul in care vorbea cu mine!intrebari de genul:tu esti din bucuresti?!ca omu nu vazuse niciodata asa ceva!extrem de politicos si culmea l-am facut sa-si faca si el una)ASA CA:este extrem de utila o astfel de metoda!!!e cea mai buna solutie!
                        Si la mine la serviciu se practica asemenea gesturi din cauza lipsei locurilor de parcare.
                        Mi se pare o idee de bun simt, evitand certuri injuraturi si toate cele.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

up !!
                          1.2 TSI

Comment

Salut.

Originally posted by noika2002 View Post
                            aveti vreunul si un model, cum arata o astfel de hartie?
                            Multumesc!
                            Asta nu trebuie sa fie tipizat,se poate scrie cu un marker pe o coala de hartie,nr. de tlf,si cam cit intarzii,si in caz ca blochezi pe cineva.
                            Nu-i mare filozofie,ce naiba.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

Este o solutie buna.Ce frumos ar fi ca si romanii sa inceapa a fi oameni civilizati

Comment

Mai bine eviti sa blochezi pe cineva din mai multe motive.
                                Poate respectivul sofer blocat e un bizon si isi va incorda falcile,sau efectiv iti ia vantul biletelul sau vreun boschetar curios,sau poate omul respectiv e pe cartela si nu mai are centi.
                                Eu unul evit situatii dinastea.Mai bine o las la un km distanta decat sa dau biletele sau mai stiu eu ce.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google