Mesaj in caz ca masina ta deranjeaza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ok cred ca se poate inchide... dar cum ca nu ma pricep???
    1.2 TSI

Comment

Si asta fac de cand m-am trezit cu masina mutata 2 m ))).Noroc ca nu a patit ceva.
      sigpic

Comment

Nu sunt de acord ca cineva sa-mi blocheze masin dar faza cu biletelul e ok
        sigpic #

Comment

salutare este cel mai urit lucru sa blochezi o alta masina eu sunt patit ca mie imi tot blocheaza intrarea la garaj si este naspa ca daca ma grabesc nu pot sa plec cu masina, acei oameni care blocheaza alte masini nu se numesc soferi si sunt oameni inconstienti
          Powered by LSS
          http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

ideea cu biletul mi se pare si mie ok...spor la confectionat....

Comment

Foarte buna ideea dar mai is unii care is lasa masina pe avarii si pleaca sa bea suc aia chiar sunt nesimtiti dar daca na blochezi pe unu pentru 5 min si mai lasi si bilet unde iti ceri scuze si mai si iti lasi numarul daca trebe sa plece urgent sa te sune e si mai ok. Singura problema cand iti lasi numarul la vedere e ca te mai suna si alti retardati care au vazut numarul numa asa sa se distreze. Sanatate.

Comment

Ma ajuta si pe mine un moderator sa inchid topicul asta .. Am aflat ce era de aflat deci trebuie inchis . Multumesc . Cum inchizi un thread
                1.2 TSI

Comment

nu-l inchide ca e interesant si bine de stiut

Comment

Originally posted by irinel View Post
                    Ma ajuta si pe mine un moderator sa inchid topicul asta .. Am aflat ce era de aflat deci trebuie inchis . Multumesc . Cum inchizi un thread
                    Mai lasa-l, Irinel. Mai aflam si noi diferite chestii, povestioare ....etc de la baieti ...si fete.
                    Bafta!

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google