Mesaj in caz ca masina ta deranjeaza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mesaj in caz ca masina ta deranjeaza

Cei drep idea nu este invitata de mine dar este foarte buna. De curand am pus pe parbriz acolo unde sta de obicei asigurarea o placuta scrisa cu mesajul: Daca deranjez te rog frumos suna-ma. numarul de telefon unde pot fi gasit si la sfarsit un simplu multumesc .
    Cred ca ajuta in cazul in care lasi masina undeva si deranjeaza . In loc sa iti loveasca masina cu piciorul cand se uita la ea poate vede numarul de telefon si se rezolva problema repede .
    Ce ziceti? Interesant
    67
    da
    85.07%
    57
    nu
    14.93%
    10
    1.2 TSI

Hmm..... da e o idee destul de buna si civilizata. Dar cati crezi ca ar aplica-o ? la cati tarani si vandali sunt.... Iti lovesc ei masina chiar daca nu deranjeaza....
    sigpic

Comment

se practica in statiunile de pe litoral, dar cum s-a aglomerat traficul si in celelalte judete, n-ar fi rau.
      MiNnRuZ

Comment

Ideea este buna, dar ar trebui scris cu litere de o schioapa. De obicei, primele au de suferit stergatoarele...Apoi, capacele de la roti, apoi tabla....Oamenii nu sunt obisnuiti cu acest gen de avertizare...si nu cauta date te contact pe masina...
        e-mail: office@stickere.info

Comment

Daca prind pe unu ca-mi ridica stergatoare II RUP FATZA - poate sa fie cu 2 metrii mai inalt ca mine (ca nu a pus el bani cu mine la masina)
          si NU AR fi nici cazul pentru ca eu nu deranjez niciodata cu parcarile sau cel putin incerc .
          1.6 MPi Icy White

Comment

vad ca unii sunt radicali in ce priveste masina lor ...dar ca sa civilizam lumea trebuie sa gasim metode subtile , care sa fie accesibile mentalitatii lor deci succes ...
            1.2 TSI

Comment

vreau sa va povestesc si eu o faza....eu am o hartie special cu nr meu de tel.sdi am blocat eu pe un nenea in benzinarie si m-a sunat el,mi-am cerut frumos scuze,m-am dus si am mutat masina.faza tare a fost felul in care vorbea cu mine!intrebari de genul:tu esti din bucuresti?!ca omu nu vazuse niciodata asa ceva!extrem de politicos si culmea l-am facut sa-si faca si el una)ASA CA:este extrem de utila o astfel de metoda!!!e cea mai buna solutie!
              "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Metoda aista o fi buna daca parchez "pa interzis"? Sa nu imi mai dea militia amenda si, eventual, sa nu mi-o duca la "hotel de ***** "?
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

misto ideea.... eu putem un cartonas cu nr de tel in geam cand parcam prin locuri noi.... mi se pare foarte civilizata.... am sa o aplic
                  IS 10 LNC Facebook

Comment

este destul de utila ideea aceasta, dar nu este functionala intotdeauna. intr-adevar daca dai peste cineva civilizat te suna frumos si rezolva problema, dar daca dai peste vreun animal intai iti farama masina si dupa aia iti da beep sa-l suni tu
                    sigpic

Comment

si in paranteza sa scri ( nu raspund la beep-uri) ))

Comment

Si daca ala n-are telefon la el?
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

partea cu bipu e tare ,mi se pare foarte utila ideea ,pacat ca nu am aplicat mai devreme.Am parcat si eu pe un loc al cuiva de la bloc si dupa 2 ore ,m-am intors ,aveam un biletel scris :Ati Blocat o Parcare Privata ,va rugam eliberati parcarea.Multumesc ,mi-a placut asa de mult repectuozitatea cu care sa zik asa am fost tratat incat n-am mai parcat pe locul omului

Comment

intentia conteaza, d-fens..misto ideea
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

mie imi venise demult ideea pui nr de tel pe foaie A4 mare scris .. etc ) si tii foaia in bord sau undeva in portiera impaturata) ceva de genu
                              Its just a car ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google