Mesaj in caz ca masina ta deranjeaza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da daca se poate evitati,dar sa presupunem ca e de forta majora,ce faci?Chiar nu se poate intelege civilizat 2 oameni.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Pai sa sti ca in multe cazuri nu,din pacate.
      Ti-am zis daca dai de unu cu mertan si ceafa lata care nu gusta astfel de situatii..?

Comment

Ala cu ceafa lata si cu mertan-o fi fost si el in situatia de a fi blocat pe cineva.
        Asa ca trebuie sa lase ciocul mic........
        Sau daca are mertam e mai smecher?
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Normal ca in viziunea lui e mai smecher.
          Si atunci cum sa accepte el sa fie blocat de un Logan??
          Cam asa sta treaba.

Comment

Eu cred ca am sa merg sa brevetez aceasta idee sa fie obligatorie pentru toate masinile
            1.2 TSI

Comment

Succes!Poate rezolvam ceva.

Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

cand va aud...daca are mertzan,daca are ceafa lata...bla-bla...dar nu toti suntem oameni?crezi ca chiar asa in jungla sunt toti?poate sa aiba si ferarri...tot om e.nu cred ca mai sta cineva sa se certe pt asa ceva,nici macar gorilele alea de care spuneti voi.eu asa sunt de parere...daca stii sa vorbesti nu exista nici un fel de problema!va jur,la rond la alba iulia s-a ridicat mare bogatas de la masa cu catai bentley continental gt ca sa-si mute masina pt o dacie din 96.si nu s-a uitata urat macar...chiar si-a cerut scuze."vorba dulce,mult aduce"!
                "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Un adevarat DOMN.

Oare citi ca EL?
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

extraordinar de putini sunt cei ca domnul cu bentley...dar stiti voi putin cu putin face mult
                    sigpic

Comment

Apropo mie mi-a sarit in guler cand l-am atentionat sa isi ia gunoaiele.... s-a linisitit abia cand i-am spus ca ii fac fotografie la numar si la gunoaie si chem comunitarii. Data viitoare voi fi si eu "bizon" si il voi pocni in fatza !

salve!
                      ...tare mi-e ca sunt multi "bizoni" care nu pot fi educati nici cu forta !! de exemplu....un tip cu numere de BC parcheaza pe locurile din fata blocului meu ( toate locurile sunt deja inchiriate si este si un indicator cu "parcare de resedinta cu abonament"), ii explic ca a parcat pe locul meu si maine parcheaza pe al vecinului....poimanine pe al meu iarasi..si tot asa "pendula" de pe un loc pe altul unde gasea liber. Cu vorba buna nu a mers...si capac a pus cand i-am vazut venind la masina (4 persoane) soferul+ "consoarta" si inca o pereche pe locurile dn spate, care inainte de a pleca isi arunca gunoaiele (peturile de suc ) sub masina!.

Voi cum ati reactiona....???

Apropo mie mi-a sarit in guler cand l-am atentionat sa isi ia gunoaiele.... s-a linisitit abia cand i-am spus ca ii fac fotografie la numar si la gunoaie si chem comunitarii. Data viitoare voi fi si eu "bizon" si il voi pocni in fatza !
                      Last edited by darksid3; 12 March 2009, 12:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Da!Sunt inca foarte multi ca EL.
                        Oare cind vor fi oamenii civilizati?
                        Unii dintre EI.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

e buna idea
                          accum trebuie sa-mi fac placuta
                          sigpic Alexandria

Comment

Originally posted by Dragos_TDI View Post
                            salve!
                            ...tare mi-e ca sunt multi "bizoni" care nu pot fi educati nici cu forta !! de exemplu....un tip cu un logan cu numere de BC parcheaza pe locurile din fata blocului meu ( toate locurile sunt deja inchiriate si este si un indicator cu "parcare de resedinta cu abonament"), ii explic ca a parcat pe locul meu si maine parcheaza pe al vecinului....poimanine pe al meu iarasi..si tot asa "pendula" de pe un loc pe altul unde gasea liber. Cu vorba buna nu a mers...si capac a pus cand i-am vazut venind la masina (4 persoane) soferul+ "consoarta" si inca o pereche pe locurile dn spate, care inainte de a pleca isi arunca gunoaiele (peturile de suc ) sub masina!.

salve!
                            ...tare mi-e ca sunt multi "bizoni" care nu pot fi educati nici cu forta !! de exemplu....un tip cu numere de BC parcheaza pe locurile din fata blocului meu ( toate locurile sunt deja inchiriate si este si un indicator cu "parcare de resedinta cu abonament"), ii explic ca a parcat pe locul meu si maine parcheaza pe al vecinului....poimanine pe al meu iarasi..si tot asa "pendula" de pe un loc pe altul unde gasea liber. Cu vorba buna nu a mers...si capac a pus cand i-am vazut venind la masina (4 persoane) soferul+ "consoarta" si inca o pereche pe locurile dn spate, care inainte de a pleca isi arunca gunoaiele (peturile de suc ) sub masina!.

Eu pe astia i-as calca in picioare.

Comment

si eu la fel...dar pe ei,nu pe masinile lor...sunt nevinovate saracele!
                              "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Eu de fiecare data cand parchez undeva,si blochez pe cineva,las un bilet pe geam,cu numarul de telefon,si un mesaj de genul "imi cer scuze.revin repede"
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google