Unde v-ati schimbat parbrizul si daca ati fost multumiti si de pret si de montaj !!!!
Parbrize Auto In IASI
Collapse
X
-
caroglass=depozitul de parbrize din iasi; eu mi-am montat folia la ei dar activitatea lor principala tine de parbrize...nu cunosc preturi...dar gasesti pe google telefonul lor; dai cautare dupa caro glass
bafta"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
-
Parbrize in Iasi gasesti la Ager Service. Desi locatia lor nu e chiar la strada (au serviceul intr-o curte interioara mare unde se afla si Iasisting, pe Sf. Andrei in spatele Mitropoliei) poti apela la un taximetrist sa te indrume.
I-am gasit pe net si am apelat la ei sa-mi schimb parbrizul dar mi-au recomandat sa pun folie auto cu protectie termica pe geamurile laterale si luneta pentru un confort termic.
Asi dori sa stiu si de la cei care si-au foliat geamurile daca chiar este un avantaj termic in masina datorat foliei.
Comment
-
de pe topicul cu intalnirile locale, aseara nu am vazut ca era un topic dedicat:
Originally posted by Tazzz View PostAzi a fost o zi deosebita...
Dup-amiaza a dat cu spatele un Logan peste motocicleta mea si mi-a pocnit vopseaua de pe aripa fata...
Mai inainte am gasit Loganul cu parbrizul spart, fix in dreptul soferului, dupa ce a stat toata ziua in parcarea de la bloc...dimineata cand am umblat la masina era ok.
In alta ordine de idei, care a schimbat pabrizu prin Iasi si unde, cu cat mai putine probleme?...Si un pret?
Ma bag la o bere sa ma linistesc...
PS: Am fo si eu la intalnire :P da am stat doar 5 minute...Originally posted by Lucian MC View PostTazzz vezi ca este depozit de parbrize pe drumul hotilor si acolo am schimbat 3 parbrize pana acuma fara probleme (Cielo ,dacia sport ,si vw transporter) Oamenii lucreaza f bine si fiind depozit au si preturile mai rezonabile.Numai bine.
Mersi Lucian pentru sugestie.
Fara suparare, mai astept sugestii, ca d-aia e forumDacia Logan Laureate 2004, 1.6MPI
Toyota Yaris Sol 2008, 1.4DDTI
Dacia Duster Laureate 2015, 1.5DCI, 4x4 + Honda CBR 600 F4i Sport 2002
Comment
-
va salut.
ma puteti ajuta intr-o dilema!? am gasit parbrizul fisurat de la o bucata de gheata si vreau o parere de la cei care ati mai avut de-a face cu cele doua marci de parbrize:
- Pilkington - 260 lei cu montaj inclus
- Marctec - 190 lei montaj inclus
Eu inclin spre Pilkington , cel care il aveam deja pe masina tot Pilkington era, dar la cat de mare a fost bucata de gheata (cat o sticla de 2l) zic mersi ca nu s-a spart de tot.
Deh ... bucurie de inceput de an - - - s-a desprins de la o " extorsiune al unui degajament intr-o apa" adica un uluc si tocmai pe masina mea a aterizat.
Comment
-
cel mai probabil e in functie de cate materiale au avut nevoie la montaj (al meu nu avea un an de cand a fost schimbat).
La telefon mi-au zis un pret putin mai mare, dar nu am mai intrebat de ce ma taxeaza mai putin.
Am 3 parbrize schimbate la ei pana acum si , sincer nu am avut probleme.
Comment
Comment