Foarte tare pozele cu bibitul de poilitie Uite ca se poate si la noi
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Plasa spoiler
Iooon_cug daca stii mai exact unde in bazar ti-as fi recunoscator. Am fost duminica si nu am gasit decat pentru partea de jos a spoiler`ului. Pe mine ma intereseaza in partea de sus, acolo unde se afla sigla.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Bragelone ce anume te intereseaza de fapt ca eu am pus plasa la miune si sus si jos ? Ce anume cauti ca ionut ti-a zis in bazar acolo unde e sotia omului sau daca vrei maideasa la femeia aia de pe lateral daca e ceva vin-o la intalnire si o rezolvam SOTO !!!!!!Attached Filessigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Logan Face Lift e in showroom
Deci am fost la caremil si am vazut face-liftul
spatele nu mi-a placut, putin prea mare tot... Triplele sunt cam ca cele sport din oras .... Dragutele, dar parca erau mai faine alea vechi, ornmentele cromate sunt exagerate, pe spate bate a marla.....
botu e demential, interiorul ca la sandero, putin mai finut exeptand butoanele de aragaz, consola centrala misto ca are spatiul de depozitare in continuare pana la schimbatorul de viteza, in rest stiti loganul.....
sigla e cam mare.... Dar na... E cea mai buna realizare a dacia de pana acum
ganditi-va la vectra 3 by logan ca si corsa cu sandero
intre timp m-am jucat putin cu imaginatia mea bolnava si lnc-ul ...
astept parerea voastra in ambele cazuriAttached Files- Copy of DSCF2736.JPG (122.8 KB, 34 views)
- Copy of DSCF2739.JPG (125.6 KB, 24 views)
- Copy of DSCF2748.JPG (121.8 KB, 33 views)
- Copy of DSCF2749.JPG (120.5 KB, 18 views)
- Copy of DSCF2750.JPG (101.7 KB, 25 views)
- Copy of DSCF2751.JPG (118.5 KB, 29 views)
- Copy of DSCF2759.JPG (120.8 KB, 27 views)
- Copy of DSCF2762.JPG (106.4 KB, 27 views)
- lnc black x0.jpg (174.3 KB, 27 views)
- covered x0.jpg (180.5 KB, 27 views)
- covered x1.jpg (188.2 KB, 25 views)
- covered x2.jpg (187.8 KB, 15 views)
- covered x3.jpg (150.1 KB, 39 views)
- covered x4.jpg (132.0 KB, 24 views)
- covered x5.jpg (174.3 KB, 27 views)
- covered x6.jpg (172.4 KB, 20 views)
- covered x7.jpg (189.5 KB, 20 views)
- covered x8.jpg (177.1 KB, 34 views)
- covered x9.jpg (185.0 KB, 23 views)
Comment
-
Ciuciosu36BUN ma intereseaza plasa pentru parteade sus. Asa ca daca stiecareva de unde pot cumpara as fi recunoscator.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Intalnire LoganClub 05.07.2008
Daca imi aduc aminte mai bine a fost un membru care a facut niste poze. Cred ca ar trebui si ele sa apara pe aici pe undeva. Sper ca data viitoare sa gasim un local fara nunta si servirea sa fie pe masura, nu de alta dar nu cred ca se merita sa asteptam mai bine de o ora pentru niste mici sau o tochitura. Macar o fost mai buni micii mei decat cei de la Vanatorul. Pe data viitoare.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Da bragelone plasa pentru masca gasesti in bazar pe randul acoperit la doamna asta de aici din capat care are toneta paralela cu podul peste bazar , acolo unde e foarte ingramadit , unde are si gerofare si capace si huse side toate numai pt. Masini nu si alceva sigut gasesti ca sunt de 3 dimensiuni la faguri mici, milocii si mari , si parca 2 culori negru si argintiu . Daca nu te descurci ma suni si o rezolvam noi cumva!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Salutare...Hadeti sa facem o lista sa vedem care va intalniti maine seara (sambata) la ora 20 la palatul culturii... Eu din pacate nu o sa pot venii dar voi restul trebuie neaparat sa va intalniti
1--IS-10-LNC Ionut
next??0.9 tce SL plus
Comment
-
LNC Phase 2 concept
Vali la 16 ne vedem dar sa imi spui unde si cum ... Si am o problemutza.... Masinuta mea e prafuita (exterior) pentru ca nu am voie sa o spal pana duminica viitoare
pana una alta sa inteleg ca am sa fiu singurul loganist de la intalnire foarte tare .... Eu raman in iasi pentru voi si voi lipsiti ... Frumos
in alta ordine de idei daca mai citeste cineva forumul asta in afara de google am si eu nevoie de o parere a voastra vis-a-vis de nou propunere LNC Concept - Phase 2Attached Files- new lnc.JPG (129.8 KB, 20 views)
- 0 lnc last spate.jpg (206.0 KB, 26 views)
- 1 lnc new top - v mic.jpg (180.9 KB, 8 views)
- 2 lnc new top - v contur.jpg (176.9 KB, 11 views)
- 3 lnc new top - fara v.jpg (185.7 KB, 7 views)
- 4 lnc new top - v - v - bandou.jpg (174.6 KB, 9 views)
- 5 lnc new top - V - bandou.jpg (175.2 KB, 11 views)
- 6 lnc new top - v mic - bandou.jpg (175.4 KB, 12 views)
- 7 lnc new top - doar top.jpg (178.2 KB, 14 views)
- 8 lnc new top - partial.jpg (179.6 KB, 25 views)
Comment
-
Sa ma bag si eu in seama(sper sa nu se supere nimeni)
mie imi place ultima poza din ultimul rand de jos, de la stanga la dreapta!
imi place ca nu e nici prea mult negru si e mai ok,dar parca sa nu fie si stalpi vopsiti de la usi,sa fie numai plafonul,capota cum e in poza,grila din fata la fel cum e in poza si portbagajul,asa se lege cu plafonul!Euromarket daca ai degand sa o faci asa eu as opta pentru a fi vopsita,nu cu autocolant ca nu tine mult si cand incepe sa se sature autocolantul de viata o sa se vada nasol
PS:daca e sa fie vopsita, sa nu fie negru lucios
numai bine si salutari de la arad,celor din logan club iasiLast edited by wizard24; 12 July 2008, 02:20.sigpic
Comment
-
vali007 Iti dorim multa fericire si sanatate in casnicia alaturi de Anca. CASA DE PIATRA! Si cat mai multi copii!
euromarket Daca pot sa-mi spun si eu parerea, imi place varianta din ultima poza (dreapta jos). Salutari.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Comment