Ionut sincer nici una nu imi place...Dar ca sa nu te descurajez ar merge poza 2
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
@valeriu61 - Merci mult de urari.
Si vreau sa mai multumesc baietilor din Logan Club care m-au ajutat si au fost prezenti cu masinile (Ionut (SBL), Steel, Ionut(LNC)). Cu prima ocazie cand vin la intalnire fac cinste cu un suc.
@Euromarket - pune si tu poza facuta cu voi.
Comment
-
Salutare si bine v-am regasit
am revenit si eu in aglomeratia , praful ,caldura si toate cele...Din pacate...Dar sper ca nu pt mult timp....
Vali007 : casa de piatra si felicitari
restul loganistilor. ... nu sunt poze de sambata seara ???0.9 tce SL plus
Comment
-
Felicitari Vali imi pare sincer rau ca nu am putut veni la tine la fericitul eveniment dar am fost la taierea motului la nepotelul meu , ma bucur ca baietii au fost alaturi de tine si asa trebuie sa fim mereu si la bine si la rau . Felicitari inca o data si Casa de piatra!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Logan 1.4 Mpi
Pozele cand le pune-ti???????????
Comment
-
Nu sunt puse pozele de saptamana trecuta si tu vrei poze de saptamana asta ?sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Si-a mai facut careva modificare aia la soft, in care mai castigi niste cai?
era un tip de prin cluj parca,, care se ocupa de asta, si era vb sa vina prin Iasi.
Comment
-
Intalnire Logan CluB 12.07.2008
Ce carcotasi mai sunt unii )
Comment
-
Comment
-
Salutare la toata lumea
Tocmai ce-am terminat de povestit pe mess cu un verisor si la un moment dat imi zice ca a dat comanda de un Logan Ph2 Laureate 1.4. Culoarea e albastru mineral si la sfarsitul lunii urmeaza sa intre in posesia ei. I-am recomandat sa-si faca cont pe forum si totodata i-am zis ca in prima sambata dupa ce-i devine proprietar, la ora 8 seara e invitat la Palatul CulturiiI don't drive fast...I fly low !!!
Comment
Comment