abia astept sa o vad si pe asta....chiar imi doresc asa ceva.....
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by morariu_alexBai, am mai vazut un logan tunat cat de cat ok, un gri palatine, e parcat tot timpul pe strada in Pacurari in fata la reprezentanta Fiat. I-as lasa un biletel in geam sa vina duminica
LE: am vazut acum ca lipseste un i .... dar eram varza asera la 12 noaptea ... trezit de la 5Attached Files
Comment
-
Originally posted by morariu_alexBai, am mai vazut un logan tunat cat de cat ok, un gri palatine, e parcat tot timpul pe strada in Pacurari in fata la reprezentanta Fiat. I-as lasa un biletel in geam sa vina duminica
Originally posted by morariu_alexUite ca nu am rezistat, si i-am lasat un biletel in geam aseara. ... oare vine ?
LE: am vazut acum ca lipseste un i .... dar eram varza asera la 12 noaptea ... trezit de la 5Last edited by andrei; 7 December 2007, 21:28.
Comment
-
-
1--IS-24-CIC Ionut
2--VS-49-LYN Radu
3--IS-58-DAB Steel
4--IS-25-PCG Costel
5--IS-22-ALC Alex
6--GL-98-AGA Ciprian
7--SV-87-ZUG Luigi(incearca)
8--IS-037992 Petrica(petroman)
9-- B -04-ZPZ
10-IS-68-WXB Dan(posibil)
11.......next??0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFFelicitari baieti , ma bucur ca vad si la voi miscare si sincer 10 loganuri pe vremea asta rece este bine , va doresc intalniri frumoase si cat mai numeroase ,asteptam si poze
multumim........pai poze de la primele doua intalniri avem deja postate pe forum....urmeaza si de la urmatoarele....;)0.9 tce SL plus
Comment
-
Asa bravo si felicitari pentru functia ta colegu si asteptam sa veniti si voi cu ceva nou si nu uita ca ai o functie foarte importanta de tinut ,poate vi cu baietii la anul la intalnirea nationala nr. 2 ,eu unul vreau si o sa am ambitia sa depasim cele 52 de loganuri ale olandezilor care au avut-o ei la intalnireLast edited by iooon; 8 December 2007, 00:27."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFAsa bravo si felicitari pentru functia ta colegu si asteptam sa veniti si voi cu ceva nou si nu uita ca ai o functie foarte importanta de tinut ,poate vi cu baietii la anul la intalnirea nationala nr. 2 ,eu unul vreau si o sa am ambitia sa depasim cele 52 de loganuri ale olandezilor care au avut-o ei la intalnire0.9 tce SL plus
Comment
Comment