pfoooo ce zi ...
Ieri am avut parte un eveniment mai putin placut ....
In rest intalnirea a fost super faina cca 15 masini si cam 35 de insi, defilat putin in coloana prin iasi si oprit la o pizza si o bere la family, unde surprinzator am incaput toti la o masa mare care s-a facut pe loc, ce chestie... Nu a tebuit nimeni sa stea separat prin colturile salii
salutam venirea celor 3 noi membri si cu mare onoare a lui raducu LYN care isi face un obicei placut noua de a ne vizita mai des
mos craciun editia de vara a imparti daruri la cei prezenti, constand in stegulete momentan
deasemenea salutam echipa de la piatra si o anuntam ca vor primi prin curier stegulete
bog, ser si muzul si-au cerut scuze de neparticipare dar 12 BOG a suferit un accident la picior pe gazon si nu poate merge 2 sapt si baietii au fost cu el la spital si restul ne pare rau Bogdan, fa-te bine te asteptam din nou in radurile noastre.
PXJule asteptam filme si poze cu noul tau olympius
Ieri am avut parte un eveniment mai putin placut ....
veneam pe independentei inspre tg cucu pe banda 1 cu putina viteza, cand un tolomac cu skoda octavia b-32-h?? (culoare gri soboloan spre negru) s-a gandit ca vrea sa coboare pe la parcarea aia inspre golia .... Str g. Enescu si baiatul sin banda 2 a intors brusc si m-am trezit cu el in fata mea aproape perpendicular pe banda mea.... Am franat, tras dreapta de volan sperand ca in parcare am loc sa evit si pe trecerea de pietoni am intrat in derapaj acrosand un taximetrist si oprindu-ma in mijlocul strazii... Si bine inteles ca acum eu am iesit vinovat si saracul taximetrist ... M-am ales cu puncte, amenda, un cap de stalpul la masina, o sperietura pe masura si masinile varza....
In rest intalnirea a fost super faina cca 15 masini si cam 35 de insi, defilat putin in coloana prin iasi si oprit la o pizza si o bere la family, unde surprinzator am incaput toti la o masa mare care s-a facut pe loc, ce chestie... Nu a tebuit nimeni sa stea separat prin colturile salii
salutam venirea celor 3 noi membri si cu mare onoare a lui raducu LYN care isi face un obicei placut noua de a ne vizita mai des
mos craciun editia de vara a imparti daruri la cei prezenti, constand in stegulete momentan
deasemenea salutam echipa de la piatra si o anuntam ca vor primi prin curier stegulete
bog, ser si muzul si-au cerut scuze de neparticipare dar 12 BOG a suferit un accident la picior pe gazon si nu poate merge 2 sapt si baietii au fost cu el la spital si restul ne pare rau Bogdan, fa-te bine te asteptam din nou in radurile noastre.
PXJule asteptam filme si poze cu noul tau olympius
Comment