Dupa ce v-am vazut in poze timp de 2 saptamani e timpul sa-mi fac si eu incalzirea si sa vin la intalnire sa va cunosc personal. Am vb in urma cu cateva ore cu Alex si am sa vin cu el...imi pare rau ca imi fac aparitia pt prima data fara masina, dar era o oferta mult prea faina pt a putea fi refuzata (ms inca o data Alex pt initiativa). Plus de asta la urmatoarea intalnire am sa vin cu masinuta...zic asta pt ca ieri am primit telefon de la reprezentanta si d-na de acolo mi-a comfirmat ca miercuri, cel tarziu joi am sa fiu loganist cu acte in regula Asa ca...pe duminica. Pana atunci...spor la km ;)
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mouseinPASDupa ce v-am vazut in poze timp de 2 saptamani e timpul sa-mi fac si eu incalzirea si sa vin la intalnire sa va cunosc personal. Am vb in urma cu cateva ore cu Alex si am sa vin cu el...imi pare rau ca imi fac aparitia pt prima data fara masina, dar era o oferta mult prea faina pt a putea fi refuzata (ms inca o data Alex pt initiativa). Plus de asta la urmatoarea intalnire am sa vin cu masinuta...zic asta pt ca ieri am primit telefon de la reprezentanta si d-na de acolo mi-a comfirmat ca miercuri, cel tarziu joi am sa fiu loganist cu acte in regula Asa ca...pe duminica. Pana atunci...spor la km ;)0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by RADU_LYNEu va anunt cu parere de rau ca nu mai pot veni.
Trebuie sa il duc pe tata pana la bunici si nu am timp sa mai vin si la Iasi.
Distrati-va si pentru mine
Cu stima Radu_lyn0.9 tce SL plus
Comment
-
1--IS-24-CIC Ionut
2--VS-49-LYN Radu(nu mai poate venii )
3--IS-58-DAB Steel
4--IS-25-PCG Costel
5--IS-22-ALC Alex
6--GL-98-AGA Ciprian
7--SV-87-ZUG Luigi(incearca)
8--IS-037992 Petrica(petroman)
9-- B -04-ZPZ
10-IS-05-WXB Dan(posibil)
11-IS-05-TBT Dumitru
12-IS-09-DEM Costel(nita)
.......next??Last edited by iooon; 8 December 2007, 22:02.0.9 tce SL plus
Comment
-
nu ammai raspuns de ieri.azi am mai agatat pe un loganist in parcare la carefour s-a speriat putin la inceput da a spus ca incearca sa vina. nr de bucuresti, rosie, parca avea jante, geamuri foliate, si mai ales, avea un eleron de care imi place. mi-a spus ca e din Iasi ... asa ca nu am mai stat pe ganduri :P poate am reusit sa il corup
Comment
-
Originally posted by morariu_alexnu ammai raspuns de ieri.azi am mai agatat pe un loganist in parcare la carefour s-a speriat putin la inceput da a spus ca incearca sa vina. nr de bucuresti, rosie, parca avea jante, geamuri foliate, si mai ales, avea un eleron de care imi place. mi-a spus ca e din Iasi ... asa ca nu am mai stat pe ganduri :P poate am reusit sa il corup0.9 tce SL plus
Comment
-
Logan 1,4MPI
Ne vedem la 14 la Palat
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLa venti loganistul atras de alex??
inca nu am facut rost de poze...nu am avut camera la mine alex a facut poze...si abia maine le posteaza:-?0.9 tce SL plus
Comment
-
Am uitat sa zic...mi-a placut foarte mult la intalnire si am sa mai vin de fiecare data cand am sa pot si am sa am ocazia. Zic asta pt ca sunt destul de plimbaret de felul meu si vreau sa-mi motivez cumva eventualele absente Oricum mi-a parut bine ca ne-am cunoscut si ca am avut in sfarsit un numar de masini la intalnire din 2 cifreI don't drive fast...I fly low !!!
Comment
Comment