Ms de raspuns ioane...Sper, si o sa fac tot posibilul sa ajung sambata la intalnire.....
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lista de Miercuri ora 21.00 la Palat
1. IS 22 ALC
2. IS 10 LNC
3. IS 09 AMI
4. .............sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Logan 1.4 Mpi
1. IS 22 ALC
2. IS 10 LNC
3. IS 09 AMI
4. IS 58 DAB
5. B ... WKZ-nou membru
6. .............Last edited by Steel; 8 September 2008, 22:10.
Comment
-
-
Logan 1.4 Mpi
WKZ-ul este nou,nu o mai fost , masina ete noua si abia o luat permisul,al stii este fost vecin de al tau.....Venis Adrian
Comment
-
Stell iti spun sigur ca a mai fost. Uita-te la intalnirea de sambata trecuta si ai sa vezi nr lui de inmatriculare acolo. A fost impreuna cu baietelul lui.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
1. IS 22 ALC
2. IS 10 LNC
3. IS 09 AMI
4. IS 58 DAB
5. B ... WKZ
6. IS 69 SNT
7. IS 05 LKG
8...................sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Salut baieti saptamana asta si cealalata nu am cum sa ajung la intalniri.Dakota eu numai pot sa merg sambata asta la Vaslui pentru revizie dar sambata viitoare merg 100% daca esti si tu de acord.
Morariu Alex erai cumva la sediu RDS&RCS din Tatarasi astazi, pe la pranz?
Comment
-
La intalnirea de Miercuri 10.09.2008 ne-au onorat cu prezenta 12 membri ai Logan Club Iasi.
01 - LNC
02 - DAB
03 - CMC
04 - HBX
05 - ZLD
06 - PXJ
07 - JFH
08 - ALC
09 - AMI
10 - LKG
11 - WKZ
12 - VFY
Urmatoarea intalnire Sambata 13.09.2008 ora 20:00sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Da, eram in Tatarasi, am apucat sa strig dupa tine, dar nu stiu daca m-ai auzit ;))
LNC, am vb cu Ciprian Huma despre tricouri, asteapta de la tine niste grafice ca sa isi faca o idee si sa ne spuna cat ne costa. Adresa de mail : humaciprian@yahoo.Com
Maine nu pot ajunge la intalnire lucrez ....
Comment
-
Din cate stiu eu azi e joi si maine e vineri deci nu ai ce cauta vineri la intalnire(pentru ca nu este). As vrea sa ai dreptate si sa fie azi vineri si maine sambata. O zi cat mai buna tuturor loganistilor.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
Comment