HI hi, nice, l-am vazut pe spartan pe la 12 noaptea ... Daca nu si mai tarziu pe independentei prin parcare ;)) frumos domle, fumos
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sal imi pare rau ca nam putut sa vin si eu la intalnirea de sambata am fost plecat din oras sper ca am si eu niste stegulete valyy is 06 lbe
Am si eu o intrebare cum trec si eu de la statutu de incepator ca nu prea ma pricep cu forumurile
Sau cum pot participa la discutii daca este cineva onlain
Este cineva acuma pe forum de exemplu puteti sami dati raspuns si pe mes valimorarasu@yahoo.Com valimorarasu mes
Este cineva pe forum acuma ca numi dau seama
incearca sa nu mai postezi consecutiv, ai 10 minute pt a completa sau corecta mesajul..Last edited by iooon; 15 September 2008, 01:22.
Comment
-
S-a hotarat miercuri ca intalnirile saptamanale de sambata seara se vor tine DUMINICA la orele 15.00 tot la Palatul Culturii
sunt deja facuti 1000 de fluturasi....
m-am intalnit cu ciprian huma si mi-a dat 2 tricouri cu sigla noastra cu masinute superbe trebuie sa ne facem toti un rand alb si unul negru si eventual si de pus pe ceva mai gros, ca de.... vine toamna.... am sa revin cu foto
Comment
-
-
Man care e pretul tricourilor ? Sau pentru membri e promotie si le dai gratis ?sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Ok.
Sa incepem lista pentru Miercuri 17.09.2008 ora 21:00:
01. 09 AMI
02. ..........
Sa reamintim ca Miercuri la ora 21:45 este super meci Steaua - Bayern.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Logan 1.4 Mpi
Ok.
Sa incepem lista pentru Miercuri 17.09.2008 ora 21:00:
01. 09 AMI
02. 58 DAB
03. .........
Vreau si eu un stegulet plssssssss...............
Comment
Comment