ionut lnc dar nu te-ai obisnuit cu table indoite....Glumeam bineinteles
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Comment
-
Ionut lnc......Zimi si mie ca Radu nu mi-a zis nimica...Ce se imparte...Cand....Cum?....Sa vad daca sunt de servici ca poate ajung si eu cu el pe la Iasi... Si apropo momentan mi-am luat niste stergatoare normale mai ieftine....Cand o sa iau banii poate imi iau de alea care mi-ai zis
nu mai folosi limbaj mircLast edited by iooon; 16 September 2008, 23:29.Pazea ca vine AND-ul
Comment
-
-
-
Pai la expozitie vom merge toti....Cel putin ca vizitatori daca nu vom participa cativa dintre noi....Ori la lini la grupa A ori la BEST-AUTOHTON....Detalii despre expo sunt in lincul care l-a pus braga mai sus... http://www.bzi.ro/Cel-mai-tare-show-...si-A32614.html
o sa ne vedem miercuri si o sa discutam...Mai multe detalii...Pt ca as vrea sa impartim si niste flayere cu loganclub iasi , poate mai adunam niste membrii
ciprisor e acasa...am vorbit eu cu el zilele astea...si cred ca e disponibil, si eu mai am ceva treaba cu el...Last edited by iooon; 16 September 2008, 23:34.0.9 tce SL plus
Comment
-
new design www.Loganclubiasi.Ro - asteptam pareri, poze si texte
pentru sectiunea membri am pus un membru oarecare (eu :P) ca sa vedeti ce punem acolo si astept de la voi un mail la euromarketro @ gmail . Com cu subiectul LCI membru [nume] [nick forum] [nr auto] cu descrierea, fotografii cu voi si bibiul vostru dar si pentru baza de date un nr de tel si o adresa de mail
Comment
-
Comment