If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ieri Miercuri 17.09.2008 a mai avut loc o intalnire a Logan Club Iasi.
Ne-am adunat in jurul orei 21:00 pentru a ne desparti pe la 21:35(juca STEAUA si lumea dorea sa urmareasca meciul), timp in care s-au mai impartit cateva stegulete si s-a mai vorbit despre tricourile Logan Club(asteptam preturi). Unii dintre noi am mers la Family in Tudor si am stat la o cafea, o bere, un suc sau o ciocolata calda(neagra sau alba) si am vizionat prima repriza a meciului.
Cei prezenti la intalnirea de ieri Miercuri 17.09.2008 sunt:
21.09.2008 O zi fara masina Deci avem 3 variante pentru intalnirea de Duminica 21.09.2008 ora 15:00.
1. Schimbarea locatiei numai pentru intalnirea de Duminica.
2. Schimbarea datei de intalnire.
3. Schimbarea orei de intalnire.
Asteptam pareri legate de acest subiect.
Last edited by bragelone; 18 September 2008, 08:42.
duminca la 15 in parcare la chimie in tudor.... Vis a vis de mall, langa masterclub, numai sa ne permita perimetrul pietonal accesul, sa putem ajunge acolo..... Sau la baza podului de la poarta selgrosului
Eu stiam ca chestia asta fara masina era pe 22.09 dar cred ca au mutat-o pe 21 ca pica duminica. Ne-am mai putea intalni si in copou la stadion desi cred ca si acolo ar fi greu de ajuns. Variante sunt. Problema e sa se ia o decizie si sa se respecte.
Oricum duminica pe Stefan era inchis, nu prea le inteleg motivul pentru care au ales sa schimbe data actiunii "O zi fara masina".Lasam sambata seara la 8 sau la 7 ? Mai asteptam propuneri .Vali din cauza frigiderului tau e frig afara )
Vai ce veste proasta... ,eu zic sa ne vedem sambata seara pt ca duminica va fi inchis centrul si va fi destul de greu de ajuns in partile iasului , sunt de parere ca ar fi bine sa ne vedem tot sambata ca de obicei , astept vocea poporului sa stabileasca , cat mai repede pt a anunta restul poporului decizia luata ....
am gasit pe net ceva. Accesul auto in perimetrul delimitat de strazile Anastasie Panu, bulevardul Independentei, Gavril Muzicescu, Arcu si Stefan cel Mare si Sfint , va fi interzis.
Pai hotarati cum vreti sa facem.... Nu cred ca are rost sa ne gandim sa schimbam ora pt ca centrul va fi inchis aproape toata ziua , deci cealalta varianta ar fi sa schimbam locatia.Eu sunt de acord cu orice varianta, iar cele spuse de ion_lnc mi se par chiar ok ...
Am vorbit si cu iooon si ramane doar pt duminica asta la orele 15.00 in parcare la chimie, langa master club, vis a vis de iulius mall .... Asta in cazul in care nu avem amatori care vor sa vina pe jos la palat
Pai o parte dintre membrii i-am instiintat eu de schimbare si sa speram ca cealalta parte intra pe forum. Am vorbit cu steel putin mai devreme si el stia ca ziua fara masina ar fi luni pe 22. Dar cred ca e mai bine sa ramana intalnirea asa schimbata , adica in parcare la chimie, pt a nu risca si sa dam totul peste cap...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment