Sal vreau sami fac si eu geamurile fumurii .Cam cat ma costa -luneta sapate si fata transparenta legala
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sunt mai multe persoane care iti pot da informatii, poate vi duminica la intalnire ca sa vezi si cum au fost puse. Te asteptam.
Apropo :
Lista pentru intalnirea de Duminca orele 15.00 in parcarea de la Master Club - Tudor Vladimirescu - Splai Bahlui
1. IS 10 LNC
2. Petroman
3. IS 58 DAB
4. IS 69 SNT
5. IS 06 JFH
6. .............
Comment
-
daca se poate sa ramana numarul de inmatriculare la mine...mersi
Lista pentru intalnirea de Duminca orele 15.00 in parcarea de la Master Club - Tudor Vladimirescu - Splai Bahlui
1. IS 10 LNC
2. IS 06 HVJ
3. IS 58 DAB
4. IS 69 SNT
5. IS 06 JFH
6. IS 06 LBE[/QUOTE]
Comment
-
intalnire ad-hoc
Auzind ca bragelone isi instaleaza nu stiu ce leduri dar si din curtuazie m-am dus pana la steel unde l-am gasit si pe cmc, dupa care a venit si adi vhu si aditzu, asadar ne-am admirat fiarele si noua inventie a lui bragelone care m-a dat gata .... Abia ma linistisem, iar incep sa marmotesc una alta..... Ca sa nu fierbeti pana miercuri seara, ca ziua nu se vede, atasez niste foto....
revin in seara asta cu un nou lift la spartan... Tot in faza de proiect, dar pana miercuri sper sa fie realizat
Comment
-
Comment
-
1. IS 10 LNC
2. IS 06 HVJ
3. IS 58 DAB
4. IS 69 SNT
5. IS 06 JFH
6. IS 06 LBE[/quote]
7. IS 05 LKGsigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Cu dungile alea strici armonia minimalista a masinii, dar cu "coroana" NFS ProStreet o dai bine in kitch, mai ales ca nu se asorteaza cu "penele" spartanului. Este doar o parere. Nu trebuie sa tii cont de ea.sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment