Avem si sunet pe logan club iasi
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ionut daca duminica s-a stabilit noul organizator de ce nu se face update si pe LOGANCLUBIASI.RO ?
Trebuie sa mai fac si eu niste posturisigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Hi hi, felicitari Ionut, chiar ne-ai surprins placut :P
Da, duminica am programat sa plec in Piatra la intalnire. Cine mai merge? Plecare din Iasi ? Haideti, nu sunt multi km si putem face o plimbare frumusica in coloana ;)) Stam la intalnire dupa care , la intoarcere ne oprim undeva sa mancam un mic doi trei si o bere fara alcool
Lista pentru cei care merg duminica dimineata 12.10 in Piatra Neamt:
1. IS - 22 - ALC
Comment
-
Oricum aici nu sunt contorizate posturile :P
@alex
Lista pentru cei care merg duminica dimineata 12.10 in Piatra Neamt:
1. IS - 22 - ALC
2. IS - 06 - JFH
In caz ca nu ai citit pe topicul intalnirii regionale, cristi din Piatra a vb la un restaurant sa mergem sa mancam impreuna.Last edited by vali007; 6 October 2008, 15:11.
Comment
-
Corect Vali. De mancat mancam in Piatra la ora 14:00, parca asa era stabilit. Intalnirea la 11:00 in Piatra la Stadion. Eu voi fi prin zona de vineri sau cel tarziu sambata, deci ne vedem duminica in piatra. Pana atunci va asteptam Miercuri la ora 21:00 la Palat.
Lista celor ce vor fi prezenti Duminica 12.10.2008 ora 11:00 la intalnirea din Piatra Neamt:
1. IS - 22 - ALC
2. IS - 06 - JFH
3. IS - 09 - AMIsigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Lista pentru intalnirea cu nr. #48 - Miercuri orele 21.00 Palat sau daca e ocupat tot la Master CLub in parcare
1. IS 10 LNC - Ionut
2. IS 09 AMI - Vlad
3. IS 58 DAB - Steel
4. IS 05 LKG - Ciuciosusigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
[QUOTE=ciuciosu36BUN;184993]Lista pentru intalnirea cu nr. #48 - Miercuri orele 21.00 Palat sau daca e ocupat tot la Master CLub in parcare
1. IS 10 LNC - Ionut
2. IS 09 AMI - Vlad
3. IS 58 DAB - Steel
4. IS 05 LKG - Ciuciosu
5.B 76 sbl -IonutGod is my copilot
Comment
-
Originally posted by bragelone View PostCine ma poate ajuta si pe mine cu un redresor auto ?
-------------------------------------------
Miercuri orele 21.00 Palat sau daca e ocupat tot la Master CLub in parcare
1. IS 10 LNC - Ionut
2. IS 09 AMI - Vlad
3. IS 58 DAB - Steel
4. IS 05 LKG - Ciuciosu
5. B 76 sbl -Ionut
6. IS 06 vjt - petroman
Comment
-
Mersi petroman dar am rezolvat deja. Ne vedem miercuri. Sper sa tina vremea cu noi.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Multumesc baieti ca ati venit sa ma vedeti la ateneu duminica si restul multumesc de felicitari :P
incerc sa apar si eu miercuri...Sper sa avem loc la palat
1. IS 10 LNC - Ionut
2. IS 09 AMI - Vlad
3. IS 58 DAB - Steel
4. IS 05 LKG - Ciuciosu
5. B 76 sbl -Ionut
6. IS 06 vjt - petroman
7. IS 24-CIC Ionut0.9 tce SL plus
Comment
-
Mai baieti nu am eu abtibilduri dar pot sa va fac rost de ele
nu nu am de alea cu marihuana
asta pt uzzzyy
Tot ce vedeyi pe bibiul meu pot sa va fac rost
ati inteles?
daca da dati un tel la nr de pe ecrann.0749482627
Apropo.... Mai uzy care esti de nu te dai cu lumea
?
haiu a o intalnire sa discutam fata in fata
Ciprian te rog nu mai posta de atatea ori, ai zece minute la dispozitie sa folosesti butonul de EDITLast edited by vali007; 6 October 2008, 21:32.sigpic
Comment
Comment