Originally posted by RADU_LYN
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by iooon_cugcei care merg la vaslui....
1--IS-24-CIC (Ionut)
2--VS-49-LYN (eu voi fi acolo)
3--IS-22-ALC (Alex)
4--IS-58-DAB (Steel)
5--IS-25-PCG(Costel)
6--mouseinPAS(daca ii vine masina joi)
7--VS-03-DRE Andrei
8--NEXT???? (cine mai poate sa vina sa spuna aici sa il trecem in lista)
Comment
-
eu zic in felul urmator:....sa mergem spre vaslui sambata pe la ora 12 sa ne adunam sa plecam ...iar duminica sa facem o alta intalnire la locatia veche...tot la 14,,,ce ziceti..e bine asa? ...astept propuneri pareri...postati0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by SUPERCARdaca stateam in galati poate veneam dar asa e cam departesigpic
Comment
-
salutare lume
uite v-am descoperit via google si ma simt multumit ca exista initiative.... eu de exemplu am un loganas si is super multumit de el.... bene... mai scartzie ca e dacie si nu e pre sigura in curbe si in frane dar in rest e laser.
Iar in trafic rupe stilul..... am dat zona la bmw 318d (prima suta de metri), octavia, albea si aseara la un golf 4. vorba aia din 2 fast 2 fouriuos.... daca masina nu poate, poate soferul sau cam asa ceva.
cu intalnirile suna foarte bine dar cred ca pb e datele cand vi le programati.
eu mai am un prieten din trafic tot cu logan 1.6, verde inchis b-89-vfy si in fiecare seara facem faleza.....
pentru necunoscatori: faleza = plimbarea de seara, cu sau fara impresii, cu 30-50km/h +/- fata de viteza ..... care ar trebui.
eu sper sa mai aveti 2 membri pe lista voastra.... eu si cristi. Poate o sa vina si wolf si sebi si cip.... numai ca ei nu au logan
ar trebui abordat si is-xx-taz - baiat de treaba
deci in principiu seara intre 9 si 2 dim pe ruta: copou agronomie - fundatie - independentie - tg cucu - tudor - splai - pd ros - str palat - stefan cel mare - pta unirii - fundatie - copou
Comment
-
pai cum facem cand si unde ?
e o idee sa plecam de la palat in coloana :-)
si poate mai combin pe unii altii....
deci cand si cum ?
IS-10-LNC
:-)
eu am colata masina cu niste capete de spartan si crede lumea ca is dinamovist, si eu is paralel cu fotbalul....
deci mergem sambata sa nu imi iau omor prin vaslui da ? la 12.30 la palat?
Last edited by andrei; 13 December 2007, 19:29.
Comment
-
Logan 1.4mpi
merem in coloana ca este cel mai bine
Comment
-
bine ai venit omule...iti stiu masina de prin trefic ;)...marfa stickerul cu capul de spartan....si jantele..;)....daurmatoarea intalnire e sambata...cand vom merge la vs.....iar dupa asta ne vedem si duminica...ca de obicei...la palat...la 14.....0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by euromarketIS-10-LNC
Comment
-
cu o mare parere de rau...ANUNT ca plecarea spre vaslui nu va mai avea loc...lipsa de participanti si de fonduri(la mine )...in schimb....ramane cea de duminica in picioare...tot la ora 14 la palat...unde il invitam si pe radu_lyn.....avem o propunere pt el;)....numai bine......restul ne vedem duminica... la 140.9 tce SL plus
Comment
-
probabil ca nu e chiar de spartan nu te contrazic.... dar eu unul, dupa vizionarea filmului 300 de eroi de la thermpopyle am adoptat ceva mai multe din film si ideea de spartan, deci teoretic casca aia ar trebui sa fie de spartan,sau eu unu asa o promovez ca fiind.
da, mapa cu logan personalizata... eu sunt vinovatul :-)
pacat ca a picat vasluiul, dar am sa incerc sa vin duminca la palat.
PS Mersi de intampinarea calduroasa, eram obisnuit cu un forum unde mai intai se iau toti de tine si dupa aia mai stam de vorba... nu dam nume ca nu e frumos
Comment
Comment