Este ultimul apel din partea mea sa incetati odata cu toate astea!!!. M-am saturat! Nu va mai purtati ca niste copii (cum spunea si paultaxi - nice nickname bytheway )
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai sa lasam asta si sa ne gandim ce facem in Februarie sa nu o sclintim si noi, ne-am laudat ca o sa facem marea cu sarea ....Pai haideti sa ne gandim, ca sa numai fie loc de imperfectiuni......Sa ne dam aportul toti cei care suntem loiali LG-ului si sa ne apucam de treaba.
Ce crede-ti...................
Comment
-
Ionut vezi ca am adresat o intrebare intr-un post anterior si nu am primit raspuns. Diseara la ora 21:00.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Din cate imi aduc aminte s-a stabilit ca intalnirile de Miercurea nu se contorizeaza. Ma insel cumva Ionut ?sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Domnule POMPIER.
Pune furtunul pe baieti sa se stinga ca sa-u incins rau de tot.Noi toti ,PN,IS,GL,BC,VN din greseli invatam ,nimeni nu e perfect.SAu cel putin asa cred eu ca nu am dat peste nimeni pefect si nici nu am auzit pe cineva sa fie .Bucuros ca am reusit sa cunosc colegi de Lc si din alte judete IS,GL.PN,BC,VN,SUPER baieti.Bagativa-ti mintile in cap si organizati cea de a 3 intalnire pana la cel mai mic detaliu.Respect de GL tuturor Loganistilor din CLUB.Forum.PS. Sa stiti ca noi venim si cu ceilalti...............:bigtongue:
Comment
-
Mumtumim Galatiului pentru sustinere si va asteptam la noi
UPDATEURI PE SITEUL LOCAL: www.LoganClubIasi.ro
- FRT-ul are acum sectiunea sa ....
- Sectiune tunning: discutii despre, tuning motoare aspirate, cea mai ieftina metoda de creste a puterii
- Sectiune Info Utile: cum sa scapi de amenda, drepturile tale in fata dlui politist rutier
Puteti posta comentarii fara sa va faceti cont
@bragelone: agree.... Dar avand in vedere ca in ultima vreme miercurea se aduna cca 15-20 de membri nu putem sa nu le luam in seama, si astfel iasiul crestea intr-o saptamana cati altii in doua atentie baieti ca nu ne vor fi permise greseli si o echipa de vanatori de greseli stau cu stiloul cu cerneala rosie deasupra noastra they are watching usLast edited by euromarket; 15 October 2008, 18:16.
Comment
-
Gata oameni buni.... Lasam certurile
am o propunere care vreau sa fie luata in seama...
Propun ca in stafful LCI sa mai intre inca o functie si anume "fotograful LCI" .Sunt de parere ca avem nevoie de o astfel de persoana...Si daca nu de una macar 2 ,pt ca atunci cand unul lipseste celalalt sa ii tina locul...
Prin urmare va rog(pe cei care deineti o camera foto) ,cine se ofera voluntar???0.9 tce SL plus
Comment
-
Miercuri 15.10.2008 a avut loc a 50a intalnire a Logan Club Iasi.
Cei care au fost prezenti(in numar "mic") sunt:
01. LNC
02. SBL
03. GML
04. LIB(UZY)
05. LKG
06. JFH
07. WXB
08. DAB
09. AMI
10. SNT
11. WKZ
12. KBO
13. CMC
14. VFY
15. CIC
16. ZLD
17. MUZ
18. HCJ
19.VNX
20.ALC
Cu speranta ca nu am omis pe nimeni urez LA MULTI ANI !!! tuturor membrilor Logan Club Iasi.Last edited by euromarket; 16 October 2008, 09:42.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
Comment