Ioane e foarte buna propunerea ta, asteptam voluntari fotografi la o adica am si eu camera la mine si o pot pune la dispozitie
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
a 50a intalnire
FELICITARI LOGANISTI IESENI
In zece luni de la infiintarea Logan CLub Iasi, ieri, 15 octombrie 2008 am inaugurat a 50a intalnire. La Mai Multe
In alta ordine de idei s-a hotarat ca pe 15 Martie 2009, vom organiza la Iasi o intalnire Regionala LOGAN Club. Urmatoarele detalii urmeaza a fi facute publice pe threatul http://www.loganclub.ro/forum/treia_....html?p=189108
Vorbeam de un site italian unde sunt expuse ceva masini tunate si se voteaza.... Acolo suntem si noi cu o masinuta, dati un vot aici http://www.speedup.it/index.php?fuse...m=1&numBegin=1
Comment
-
-
Salutare
am o intrebare...
exista loc ptr 5 goarne? Unde anume le-as putea pune?
mersi"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Marfa cu concursul , faza este ca si ptr. Video ar trebui sa se faca un concurs.............Ia-ta numai cateva montaje ca nu am reusit sa fac dvd-ul nu ma omorati dar nu-mi vad capul de munca.............
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
astept pareri......
Comment
-
another day in paradise
Dragutilor este ultima data cand va aduc aminte de siteul local vis a vis de cererea ce a trimite pe adresa euromarketro @ gmail.Com descrierile si fotografiile voastre. Va mai rog ca in fiecare zi in care intrati pe forum sa dati un click sa intrati si in siteul local si sa postati comentarii (de calitate) deoarece doresc sa atrag sponsori pentru LC Iasi si sa incepem sa vindem publicitate, dar pentru aceasta trebuie sa avem un trafic constant pe acel site. Nu trebuie sa va mai zic ce se va face cu banii respectivi ca sunteti baieti mari si intuiti. Am sa va explic la intalnire....
am fost azi la roman la auto-moldova si am facut revizia de 75 mii km. Deci prea tare, m-am simtit bine, respectat, mi s-a explicat cu lux de amanunte toate operatiunile iar preturile sunt extraordinare: 2 ore manopera la cca 55 lei ora, 40 lei filtru de ulei si o garnitura, uleiul l-am adus eu 150 lei castrol proffessional syntetic 5w40, filtru de aer original 36 lei. Tot la ei am facut si testul de amortizoare si frane 20 lei, unghiuri si directie 850 lei. II RECOMAND CU TOATA INCREDEREA.... A si maine ma duc sa imi fac si operatiune de ceruire, pe care caremil a refuzat sa mi-o mai faca pentru ca am adus modificari la caroserie.... Pragurile
tot la roman m-am intalnit cu cristi3775, organizatorul de la piatra si i-am dat caseta cu filmarile facute de steel, moment cu care mi-am exprimat din nou pozita pozitiva vis a vis de intalnirea de la piatra si amandoi am fost de parere ca discutiile si taraboiul efectiv e o prostie si ca nu isi are rostul rolul si sensul.
duminica se va alatura inca un membru LCI cu un ph2 albastru, vecin de-al meu, bogdan, pe care de altfel il asteptam cu bratele deschise
modest ca intotdeauna steel ne surprinde placut cu un filmulet ce relateaza ce s-a intamplat la piatra.... Muuulllttt sange... Glumeam bineinteles.... Cale pe care ii multumim pentru efortul depus si il aplaudam cu totii, zic eu:
Last edited by euromarket; 16 October 2008, 22:44.
Comment
-
Rezolvat.... Trebuie sa pui {YOUTUBE}P0aUzz2SuNk{/YOUTUBE} dar cu paranteze patrate... Eu puneam tot linkul http://www.youtube.com/watch?v=P0aUzz2SuNk
Comment
-
Urmatoarea intalnire Logan Club Iasi Duminica 19.10.2008 ora 15:00.
01. IS - 09 - AMIsigpic
Play ManagerLeague
Comment
Comment