Hai salut! Ma bucur ca incet incet ne mai strangem. Spune si tu mai multe de falezele astea, ca m-ar interesa si pe mine
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by iooon_cugcu o mare parere de rau...ANUNT ca plecarea spre vaslui nu va mai avea loc...lipsa de participanti si de fonduri(la mine )...in schimb....ramane cea de duminica in picioare...tot la ora 14 la palat...unde il invitam si pe radu_lyn.....avem o propunere pt el;)....numai bine......restul ne vedem duminica... la 14I don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
lista cu participantii la urmatoarea intalnire de Duminica.....duminica vom face si o mica plimbare in coloana prin oras.....pana in agronomie si mai vedem noi;)
1--IS-24-CIC (Ionut)
2--VS-49-LYN ("invitat de onoare")
3--IS-22-ALC (Alex)
4--IS-58-DAB (Steel)
5--IS-25-PCG(Costel)
6--mouseinPAS(daca ii vine masina joi)
7--IS-numar provizoriu Dan
8--IS-10-LNC EuroMarket
9--IS-05-JLO Smoke KiD...
........NEXT?????Last edited by iooon; 14 December 2007, 23:06.0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by RADU_LYNBaieti cu parere de rau....fiindca nu ati putut sa veniti la Vaslui...eu nu mai vin la Iasi pana nu am sa va vad o singura data la mine....atat am avut de spus.
Comment
-
Radu_lyn Cel Mai Bun Loganist Din Vaslui
Originally posted by RADU_LYNNu ma supar....Asta e...ne mai vedem la primavara cand nu o mai fi zapada...ca asa nici eu nu pot sa mai vin
HAI SA-TI TRIMIT O POZA FACUTA ACUM IN IASI SA VEZI CEI AICI
Comment
-
poze dinIasi facute aum
Originally posted by petromanASA TE VREAU (DAR SIGUR NICI TU NU AI FI RISCAT SA VII LA IASI PE VREMEA ASTA STII CEI PE DEALURILE DINSPRE DRUMUL CATRE IASI PE O VREME CA ACEASTA) INCAODATA "SARBATORI FERICITE TUTUROR"
HAI SA-TI TRIMIT O POZA FACUTA ACUM IN IASI SA VEZI CEI AICI
Comment
-
Logan 1,4MPI
Nashpa voiam sa vin la Vaslui dar asta este , la poieni este drumul blocat si nu se poate mere
Comment
-
deci chiar daca ne-am fi adunat sa plecam spre tine raducu...nu am fi reusit...sorry.....
cei care vreti diseara ne intalnim in parcare la fortus...ca sa ne jucam putin pe zapada am trecut aseara pe acolo era super..nu m-am dat ca nu aveam timp..dar diseara ...abia astept.......va astept si pe voi eu pe la 9 o sa fiu acolo.
pt restu...ramane in picioare intalnirea de maine......la 14 la palat...0.9 tce SL plus
Comment
Comment