E de ajuns echilibrarea.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
hriberiu: ai mare dreptate. am si eu vreo 2 capace cam crapate. Nu-mi zici zona in care stai sa-mi procur 2 capace "ieftine" ?
Sa vedem maine cine vine la intalnire la ora 20.00 la palat?
1. IS-05-lkg Ciuciosu
2. IS-24-CIC Ionut
3. IS-10-LNC Ionut
4. IS-09-AMI Ionut
5. .....................
Elegant, frumos.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Deoarece sunt in concediu m-am gandit sa fac un lucru in premiera: sa vin prima data la intalnirea de miercuri. Dup-aia mi-am dat seama ca masina e in service . Asa ca ma gandeam sa vin impreuna cu Ionut CIC daca pleaca direct de acasa spre palat. Ionut, daca pleci de acasa da-mi si mie un semn sa plecam impreuna.
Comment
-
Tot eu va deranjez cu cauciucele mele
Mai baieti mai...sa imi fac probleme daca ala de pe spate arata ceva de genul??
E pe cauciucul din spate si atat...e singurul..acolo unde am incercuit este oleaca iesit in afara...are ceva?? ca sincer nu stiu...dar....na....prefer sa aud pareri.....
2. Unde sa fac o echilibrare buna si ieftina??Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
jmek:din poze nu se vede prea bine,da` daca e iesit in afara s-ar putea sa fie defect de cauciuc. poti sa faci explozie la cauciuc , la viteze mari ai vibratii in volan...poti sa mergi asa fara sa patesti nimic,da` poate sa te tina si 100 km.cel mai bine vezi de unde l-ai luat poate ti-l schimba.astia de la vulcanizare de unde l-ai luat nu au zis nimic?sigpic42.453.149
Comment
-
-
Ionut_LNC .... pai pana diseara as vrea sa le schimb daca este vreo pb...de asta va intrebam pe voi...pana acum cine le-a vazut au spus ca nu sunt pb....ci ca is turnate bine si ala este surplus de cauciuc.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Originally posted by ciprishor View Postsa-mi zici si mie cam de ce calitate e acel capac. cand scot masina din service voi merge si eu sa cumpar 1.I don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
Jmek ce ai tu acolo , daca e o banda de cauciuc dealungul cauciucului ,si la ce se vede din fotografii e surplus de cauciuc de la turnarea din presa dupa ce la pus la presa pentru profil. Nu ai nici un fel de problema si nu e nici defect de fabricatie , pur si simplu asa e el sa zicem ca nu e finisat ...na ... , dar e ok , daca mergi prin magazine ai sa vezi multe cauciucuri cu astfel de surplusuri ......sa vezi la tiruri ca majoritatea cauciucurilor sunt asa si nu am patit nimeni nimik si acolo e presiune nu glkuma si nu mai pui si marfa de vre-o 20 de tone plus masa masinii!!!! Asa ca fii linistit!!!!!!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Bravo mouseinPAS, te durea mana daca mai luai un capac . Sper sa mai gasesc maine.
Alooo IonutCIC oriunde ai fi, ma auzi? Iei un om care are interfata pt remapare la intalnire? .
1. IS-05-lkg Ciuciosu
2. IS-24-CIC Ionut
3. IS-10-LNC Ionut
4. IS-09-AMI Ionut
5. IS-55-GML Mircea
6. GL-CU-VACA Ciprishor
Comment
Comment