Mai abtine-te cu masa ca nu se stie cine si cati vin : de examplu eu am cumatria lui Darius sambata noaptea !!!!!!!!!!Apropo!!!!!!Cumatrie la Ciuperca la Ciric la ficior-miu cine vrea sa vina e bine venit!!!!!!!!! Steel vine!!!!!!
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bai....mi-au furat capacele la roti.....in parcare....sunt nebuni astia...spuneti-mi si mie cele mai ieftine capace de unde le iau si ce sistem antifurt sa le pun....ca....vad ca nu se poate altfel !!Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
DVD-uri Auto , GPS-uri Si Rame Foto , Camere Ptr. Mers Inapoi
DVD player,cu TV , FM , DIVX ,Bluetooh,mp3,slot de SD card , port.usb,posibilitate de a monta camera ptr.mers inapoi,telecomanda.
Pret.1100 ron.
Gps.modelul mic.pret. 500 ron
Gps.model mare,cu bluetooh,ecran 7,5".pret.880 ron.
Rame foto cu telecomanda 200 ron
Pun si niste poze.
Se accepta si comenzi din tara cu ramburs la domiciliu...
relatii la tel.0752497862
Comment
-
Vnx maine e miercuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Jmek capace le iei din bazar deasemeni si antifurturi.(chiar ti-am vazut masina in seara asta fara capace)Last edited by ciuciosu; 23 December 2008, 23:31.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
@ steel....ai uitat sa spui ca dvd-ul are si GPS ...asa scrie pe cutia lui.....oricum foarte tare aparatul si "full option" ....misto si pretul ;) ...chiar e pioneer ...???
le ai acasa...?sau tre sa dai comanda din alta parte...poate aduci unu dupa sarbatori...sa ne uitam si noi ... ...e misto tare0.9 tce SL plus
Comment
-
Salut!
Acum cateva zile am "luat" un caine in plin si am busit putin bara... Ce ma deranjeaza mai mult este ca a sarit proiectorul de ceata din partea dreapta. Ma poate ajuta cineva sa-l montez la loc. pls
Cel mai probabil dupa Sarbatori!!!
SARBATORI FERICITE tuturor!!!!
Comment
-
Sarbatori fericite tuturor.Pana sambata nu sunt in localitate dar locatia ramane disponibila !!
Astept lista completa ca sa stiu pt cate persoane sa rezerv si ce discount ne da la consumatie !!Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
Comment