iooon_cug nu stiu sigur cat stau maine in Iasi daca o sa stau mai mult trec si eu pe la palat...De la ce ora va adunati?
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Azi am facut o vizita prin Iasi, pare rau ca nu am putut sta mai mult la intalnire dar eram prin jurul palatului de pe la 13.30 si la 15 si ceva a trebuit sa ma intorc inapoi acasa...Pe duminica viitoare, atunci sper sa stau mai mult ;)Pazea ca vine AND-ul
Comment
-
Iata si o lista cu cei prezenti astazi la intalnire:
1. IS 24 CIC -IOON_CUG
2. IS 15 BLU -IONUT
3. IS 26 STV -MOUSEINpas
4. SV 87 ZUG -LUIGI
5. IS 55 GML -MIRZERO
6. IS 05 LKG -CIUCIOSU
7. IS 06 KBO -VLADINIO
8. IS 62 BVA -MURDER
9. IS 09 AMI -BRAGELONE
10. IS 16 CMC -CIPPY
11. B 93 VBD -MICHAEL
12. IS 07 RYB -TIBERIU
13. B 95 DET -MARIUS
14. B 75 ZFR -BOGDAN
15. IS 06 XKA -HELLBERA
16. B 75 VNX -ADRIAN
17. B 78 MHX -CATALIN
18. VS-13-AND - Andru_VS
Multumim pentru toti membii noi ce au venit astazi la intalnire si va mai asteptam si la alte intalniri sperand ca v-ati simtit bine!
Multumim si de timpul acordat membrului Logan Club venit din franta de acolo de la Logan Club Franta la intalnirea noastra de astazi . Ne_a povestit multe lucruri despre loganurile din Franta si am schimbat idei si pareri cu cei din franta legat de acesta masini miraculoase LOGAN .
Am mai discutat despre filtrul de aer sport montat pe CMC , trplele angels a lui CIC si multe altele .
Imediat dupa ce intru in posesia fotografiilor ce s-au facut astazi am sa le postez si pe forum . Se cunoaste ca sa mai incalzit afara , deja membrii Logan club se diversifica si apar membrii noi ...asta e un lucru bun ..Voi reveni cu fotografii.........Last edited by vali007; 18 January 2009, 20:50.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Ok Andru nimik de zis dar nu te-ai trecut pe prezenta asa ca............
Oricum eu am multumit mai sus tuturor.......si tu esti printre aceia nu?sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
vrem pozeee
da , azi a fost mai caldut. sa speram ca o sa tina vremea de acum inainte ca sa mai putem lucra pe la masini cate ceva
Comment
Comment