If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare ! http://www.youtube.com/watch?v=GV3DxIAumC8
Da MARIUS-77 cam asa e , ai dreptate !!!!
Euromarket---lasa Ionut ca le facem pe toate usor usor si o sa contribuim cu totii sa fie ceva frumos desigur .
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
salutare lume m-a rugat dan_zrz sa ii pun anuntul asta .pt ca el nu are net momentan
Se vinde bara fata de LOGAN model "mcv" vopsita albastru metalizat...(cum e masina lui alex_alc sau vali_stv,ca in poza de mai jos ) pret 300 ron...bara nu are nimic cica a purtato putin pe masina...ma rog....si un set de capace modelul de ma jos....la fel si astea sunt intacte , pret la capace 40 ron setul, sunt originale
intru-cat nu cred ca maine va fi accesul permis in zona esplanadei palatului, intalnirea se va tine in parcare la chimie - master club - in tudor, dupa care ne vom retrage la un suc ceva..... va asteptam
sal
n-am reusit sa vin prea repede la intalniri.
pe 15 martie vin daca nu plec in Norway, dar cred ca nu inca.
daca se organizeaza, vreau si eu sa particip de la munca la baut.
Bun asa?
Asa este, capacele noi, in pungi.
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, multumesc iooon_cug pentru ca a postat anuntul.
Din cate am inteles si bara este noua, fara niciun fel de defecte.
iooon_cug ,inveti pana la 15.00 si iei o pauza cu ocazia asta
te mai destinzi
degeaba stai acasa cu nasu in carti daca gandu e la intalnire
mai bine te trezesti maine mai devreme
cum se comporta goarna?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment