Da da asa e ionut faci o pauza si vii !!!!!
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
merge goarna bine :P .....
nu stiu cat de devreme ma voi trezii maine ca noaptea asta vreau sa invat....de fapt m-am apucat de pe la 9....o sa incerc sa fac o pauza si sa vin 15 minute la intalnire....ca sa nu imi para rau:P0.9 tce SL plus
Comment
-
Iata si o lista cu cei prezenti astazi pe lista si imediat or sa apara si fotografiile dupa ce ajunge Marius-77 acasa de la cumparaturi!!!
1. IS 58 DAB -STEEL
2. B 75 DET -MARIUS
3. IS 06 LBE -VALYY
4. IS 69 SNT -DAN
5. VS 13 AND -ANDRU_VS
6. IS 07 RYB -TIBERIU
7. IS 05 LKG -CIUCIOSU
8. B 76 SBL -IONUT
9. IS 09 AMI -BRAGELONE
10. IS 10 LNC EUROMARKET
11. IS 06 JFH -VALI
12. IS 24 CIC -IOOON_CUG
13. B 75 ZFR -BOGDAN
14. IS 16 CMC -CIPRIAN
15. B 74 VNX -ADRIAN
16. is 05 kdp - adriansigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
dane da de ce nu mai faci comentarii la fiecare in parte )))) ???
cum era de asteptat nu am putut sta in casa si sa invat cu gandul ca voi va intalniti asa ca am venit si eu
bai hai ca va las eu tot imi caut de treaba si aman invatatul...gata ne auzim in 2-3 ore...cand fac iar pauza
ps: ionut_sbl.....inca o data ;) a iesit marfa masina mai ai putin de bagat in ea si o sa arate ca a lui supercar (poate ca mai bine )
restul de poze sunt pt ionut_lnc ...asa arata loganurile cu capota trasa "bad boy loock"
iar poza cu loganul gri cu kitul de la dacia pe el e pt a va anunta ca are de vanzare silviu_79 grila de la radiator ...cum e in poza...cea cu patratele unde e pusta stema dacia la pretul de 160 ron....cine e interesat sa apeleze
acum gata la invatat0.9 tce SL plus
Comment
-
Iooon_cug nu am mai facut comentarii doar din simplu fapt sa nu spun ceva deranjant pentru prietenii nostri ....dar daca e asa am sa incep din nou comentariile!!!!!!!!!
Arata super bine masinile cu capota prelungita . Asteptam sa ne tii la curent cu asta Iooon_cug!!!Last edited by ciuciosu; 25 January 2009, 19:50.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
nu se afla nicaieri filtru de polen...trebuie sa il pui tu
iti pun niste poze ca sa vezi unde e spatiul in care vine filtru de polen.... si cum trebuie sa tai... spor la treaba
arunca un ochi si in link-ul de mai jos e foarte util ;) http://www.loganclub.ro/forum/montaj...clu-t8801.html
sa ai grija sa nu tai din filtru ...sa faci exact cum a facut cristi in filmuletAttached Files- 01 Locasul aerotermei care trebuie decupat.jpg (55.9 KB, 47 views)
- 02 Unelte folosite la decupat.jpg (42.5 KB, 32 views)
- 03 Locasul dupa decupaj(ATENTIE plasa din stg este vaporizatorul,mare atentie sa nu-l atingeti,c.jpg (38.5 KB, 30 views)
- 04 Filtrul introdus in locas.jpg (27.5 KB, 27 views)
- 05 Vedere dinspre usa dr,la nivelul picioarelor pasagerului.jpg (55.3 KB, 32 views)
Last edited by iooon; 25 January 2009, 21:29.0.9 tce SL plus
Comment
-
Salut..am o mica problema...mi am activat CB la logan (de fapt Ciprian la montat) dar acu nu mai merge..poate sa dezlipit vreun fir,ceva sa intamplat de nu mai merge.
Cum Ciprian e plecat ,stiti pe altcineva prin Iasi care s -ar putea uita un pic sa vada care e problema?
Multumesc anticipat!
Comment
-
Salutare Iasiiiiiiiiiiiii
Salutare Iasiiiiiiiiiiiii.
Nu am mai ajuns pe la voi pe la intalniri in ultima vreme. Am mai lucrat intre timp la bestie. Am mai modificat pe ici pe colo cate ceva...
Va pun si cateva poze
Image003x.jpg Image004x.jpg Image0021.jpg
Sub spoiler am gasit scris "COMETA"
Image0031.jpg Image0041.jpg Image007xc.jpg
Image002.jpg Image003.jpg Image004.jpg
Mie imi place ce a iesit.
Multa bafta. Ne mai vedem....
PS. Multumesc Cipry CMC pentru pontul cu alea 2 suruburi (le-am cautat de am innebunit )
Comment
-
ingerasule felicitari ! frumos intr-adevar... te inscriem la noi in FRT
eu sunt omu cu critica imi permiti ? daca nu nu citit mai jos
- scoate sigla pe fata - e prea mare in raport cu plasa si dimensiunile ochiurilor
- scoate autocolantul negru-rosu de pe FR arata demential fara
- scoate parasolarul..... prea multe culori.... pune pe interior unul din folie dintr-aia pentru geamuri
0 pe stalpii din spate eu as ingrosa putin fiara
pune si o poza cu spatele sa iti comentez si acolo.....
sper sa ma mai saluti data viitoare
Comment
-
Salut Ionut. Te voi saluta normal.
Is chiar bine venite criticile tale.
Iata si spatele
Image005.jpg Image002sad.jpg Image003asd.jpg Image002.jpg
Comment
Comment